Gaziantep SMMM Odası 31. Kuruluş Yıl Dönümü Kutluyor

featured
Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven  Gaziantep SMMM Odasının 31. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven  Gaziantep SMMM Odasının 31. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Özseven yayınladığı mesajda Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasının 31. Kuruluş Yıl dönümünü kutladıklarını, amaçlarının bu sene itibariyle büyük zorluklardan bu aşamalara ilerlemiş odanın ve mesleğin hak ettiği saygınlığa ulaştırmak olduğunu vurguladı.Gaziantep SMMM Odası 31. Kuruluş Yıl Dönümü Kutluyor

 Özseven sözlerine şöyle devam etti; “Gaziantep SMMM Odası, 13.06.1989 tarih ve 20194 sayılı resmi gazetede yayınlanan 3568 sayılı serbest muhasebesi mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik kanunu ile yasal statü kazanan muhasebe mesleğinin şehrimizde de tek bir çatı altında birleştirilmesi amacıyla o zamanın mali müşavirler derneği tarafından şehrimize Gazilik unvanı verilen 8 Şubat 1990 yılında kurulmuştur. İlk başta yaklaşık olarak ruhsat alan 19 kişilik üye ile kurulan odamız, günümüzde sayısı 2500’lere dayanan meslek mensubuna hizmet vermektedir.

Bu bilinçle odamızın yönetiminde yer aldığımız günden beri hedefimiz hizmet ve temsilin en iyisini gerçekleştirmektir. Bu amaçlar doğrultusunda iş birliği içerisinde olduğumuz kurumlarla sürekli iletişimimiz devam etmiştir. Mesleğimizin mevzuat konularıyla iç içe olmasından dolayı sürekli bilgi akşını sağlamak adına ve kendi eğitmen kadromuzu yetiştirmek için sürekli eğitimler düzenledik. Meslek mensuplarımıza en iyi hizmeti vermek adına işinde yetkin kişileri yetiştirdik.

Gaziantep SMMM Odası 31. Kuruluş Yıl Dönümü Kutluyor

Odamızın 31. Kuruluş Yıl dönümünü kutladığımız bu sene itibariyle büyük zorluklardan bu aşamalara ilerlemiş odamızı ve mesleğimizi hak ettiği saygınlığa ulaştırmak, aramıza yeni katılan meslek mensubu arkadaşlarımıza yaşanan zorluklar ışığında bilgi, deneyim ve tecrübelerimizi aktarmak için el birliği ile çalışmalarımıza yön vereceğiz.

Sözlerime son verirken; odamızın kuruluşundan bu yana meslek adına katkıda bulunan tüm geçmiş dönem yöneticilerimize, kurul ve komisyonlarda yer almış başkan ve üyelerine, tüm meslek mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep SMMM Odası 31. Kuruluş Yıl Dönümü Kutluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin