Gaziantep, The Best Five Basketbol Kampına ev sahipliği yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep, The Best Five Basketbol Kampına ev sahipliği yaptıBasketbol Federasyonu tarafından 22 – 27 Temmuz 2012 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen The Best Five Basketbol Kampı sona erdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından her ülkemizin değişik bir kentinde, farklı bölge oyuncularından 12 – 14 yaş gurubu 110 sporcunun katılımıyla Gaziantep Üniversitesinde gerçekleştirilen, milli takım düzeyinde sporcu tespiti için yapılan kamp törenle sona erdi.

Yaz kampının son gününde Üniversite Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende; Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Gür, Okutman Bülent Erdoğan‘a ve emeği geçenlere katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Törende konuşan Prof. Dr. Mehmet Özaslan, basketbolun gerek Mekikspor’daki ilk gençlik yıllarında gerekse Üniversite yıllarında yaşamı boyunca hep önemli katkıları olduğunu belirterek, spor sayesinde sağlıklı bir yaşam sürdüğünü ve aldığı burslarla eğitimine de katkı sağladığını söyledi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Gür öğrencilere seslenerek, “Cevherler bu tür organizasyonlarla ortaya çıkmaktadır. Hepiniz bir cevhersiniz ve iyi çalıştığınız, düzenli çalıştığınız sürece gelecekte çok iyi sporcular aranızdan çıkacaktır” diyerek iyi bir sporcunun aynı zamanda iyi de bir Üniversiteli olduğunu söyledi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep, The Best Five Basketbol Kampına ev sahipliği yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin