Gaziantep Ticaret Borsası seçim öncesi MHP’yi ağırladı…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası seçim öncesi MHP’yi ağırladı…Seçim öncesi siyasi partilerin uğrak noktası haline gelen Gaziantep Ticaret Borsası şimdide Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Belediye Başkan adaylarını ağırladı.

Gaziantep Ticaret Borsası satış salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısına GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, MHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz ve çok sayıda borsa üyesi katıldı.

Gaziantep’te sağlanan huzur ortamıyla seviyeli bir seçim yürütüldüğünü ifade eden GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu “Seçimlere az bir süre kala siyasi partilerin seçim kampanya tanıtım çalışmalarında da artış görüyoruz. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Gaziantep’te huzurlu bir seçim atmosferinin bulunması hepimizi memnun ediyor. Seviyeli bir seçim atmosferinin oluşturulmasına destek veren bütün siyasi partilerimizi kutluyoruz. Gaziantep hepimizin ortak paydalarından birisidir. Doğup büyüdüğümüz, yaşamımızı sürdürdüğümüz ve ailelerimizle güzel bir hayat sürdüğümüz bu kentin çağdaş ve modern yapıya kavuşması, yapılacak olan projelerle gelişmesi ve dokusuna uygun olarak sanayi, ekonomi ve kültürün başkenti olması yolundaki bütün çalışmaları destekliyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinde bütün siyasi partilere başarılar diliyoruz” dedi.

Gaziantep Ticaret Borsası seçim öncesi MHP’yi ağırladı…MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan GTB satış salonunda bulunan Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve esnafına seçilmeleri halinde 30 Mart sonrası Gaziantep için tasarladıkları projeleri anlattılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Ticaret Borsası seçim öncesi MHP’yi ağırladı…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin