GAZİANTEP TİCARET ODASI ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLENİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP TİCARET ODASI ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLENİYORGaziantep Ticaret Odası (GTO) projelerini üyelerinin hizmetine sunabilmek için 13 bin üyesini yerinde ziyaret ederek bilgilerini güncelliyor.

GTO, Oda’ya kayıtlı 13 bin üyeyi yerinde ziyaret ederek üyelere ait verileri güncelleyecek ve Gaziantep ticari hayatının planlanmasına yön verecek olan “TİCARET ENVANTERİ PROJESİ”ne start verdi.

Proje neticesinde güncellenecek üye bilgileri sayesinde üyelere hem daha kaliteli hizmet sunulması hem de hayata geçmeye başlayan 27 projenin en verimli şekilde üyelere ulaştırılabilmesi hedefleniyor.

İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın desteklediği Projenin ana hedefinin üyelere ulaşabilmek ve Oda hizmetlerinden en etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamak olduğunu belirten GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Ticaret Envanteri Projesi sayesinde hem üye bilgilerinin güncelleneceğini hem de Gaziantep ticaret hayatının gelişimine destek olacak verilerin elde edileceğini söyledi.

Önce üyelerimize ulaşacağız, sonra projelerimiz üyelerimize ulaşacak…

GTO olarak hedeflerinin Gaziantep’te ideal bir ticaret yaşamı oluşturabilmek olduğunu ifade eden Bartık Ticaret Envanteri Projesi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Hedefimiz Gaziantep’te ideal bir ticari hayat oluşturmak ve bunu ticaretin kılcal damarları olan üyelerimizle birlikte gerçekleştirmek. Üyelerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek, sorunlarınıza çözüm üretmek, mesleki katkılar sağlamak, sektörel gelişimlerine yol göstermek ve Gaziantep’in geleceğine katkı sağlamak istiyoruz. Bunu yapabilmek için daha önce kamuoyu ile paylaştığımız 27 proje geliştirdik ve bu projeleri hayata geçirmeye başladık. Üyelerimizin bu projelerden maksimum faydayı sağlamaları için de öncelikle üyelerimizle sağlıklı iletişim kurabilmek zorundayız. Önce üyelerimize ulaşacağız sonra projelerimiz üyelerimize ulaşacak. “Gaziantep Ticaret Envanteri” projesini bu amaçla başlattık.”

Proje kapsamında güncellenen veriler ile ilgili olarak Bartık, “Üye envanteri çalışması ile ilimizde faaliyet gösteren ve GTO’ya kayıtlı 13 bin üyenin bilgilerinin güncellenmesi sonucu elde edilecek  bilgiler, başta Gaziantep ili ve bölge olmak üzere ülke ekonomisine katkı sağlayacak yatırımların planlanması konusunda katma değer sağlayacak.” dedi.

Tüm üyeler ziyaret edilecek…

Proje kapsamında tüm üyelerin ziyaret edileceğini vurgulayan Bartık, projenin nasıl uygulanacağı konusunda şu bilgileri verdi: “Üyelerimize hizmetlerimizle ulaşmanın altyapısını oluşturacak proje kapsamında tüm üyelerimiz birebir ziyaret ediliyor ve bilgileri güncellenerek Odamızdan talepleri alınıyor. 2 ay içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz projede yaklaşık 25 üniversite öğrencisi görev alıyor. Öğrenciler üyelerimize yaptıkları ziyaretlerde iletişim bilgileri ve faaliyet alanları bilgilerinin güncellenmesinin yanı sıra üyelerimizin GTO hizmetleri konusundaki görüş ve beklentilerini alıyor. “

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP TİCARET ODASI ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLENİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin