Gaziantep Ülkü Ocakları ‘ŞÜHEDA’ sofrasında buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

fuat-yozbatiranÜlkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı, üyelerine iftar programı düzenledi.

Kırkayak Parkı’nda düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi arafesinde iftar programında bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

“KARANLIK YÜZLERİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI”

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Yozbatıran “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısında onlarca vatandaşımız şehit düşmüş ve çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır.

Gaziantep Ülkü Ocakları ‘ŞÜHEDA’ sofrasında buluştu

Mübarek Ramazan ayında meydana gelen bu saldırı, terör örgütlerinin, masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Yüreklerimizi acıtan ve bu alçaklığı yapanları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

“DİK DURUŞUMUZU BOZMAYACAĞIZ”

YOZBATIRAN “Birlik, beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında Yüce Türk Milleti her zamanki gibi terör karşısında dik duruşunu asla bozmayacak ve hainlere asla boyun eğmeyecektir.

Bu çirkin, aşağılık işlerin arkasında duranlar bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne olursa olsun hedeflerine asla ulaşamayacaklardır” dedi.

“ŞARLATANALARA PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ”

Türk milletinin  ve devletinin asla diz çökmeyeceğinin altını çizen Yozbatıran “Çok iyi bilinmelidir ki Bağımsızlığı ve istikbali önünde hiçbir engel tanımayan, demirden dağları eriten, aşılamaz denilen surları yıkan bu necip millet, üç beş soysuz şarlatana pabuç bırakacak değildir.

Yüce milletimizin kudreti ve birlik beraberliğe olan inancı bir gün mutlaka boynu tasmalı hainleri de, tasmayı elinde tutanları da boğacaktır. Bu ve bunun gibi menfur saldırılar bizleri ve milletimizi asla korku ve infiale sevk etmeyecek, aksine bölücü terör karşısında bilenmemizi ve millet olarak birbirimize daha da sıkı kenetlenmemizi sağlayacaktır.

Ülkü Ocakları olarak aziz milletimiz ile omuz omuza, gönül gönüle gerçekleştireceğimiz Kut’lu yürüyüşümüz daim devam edecek ve devlet asla diz çökmeyecektir.

Şer odaklarınca düzenlenen terör saldırısı sonucunda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Türk Milletinin başı sağolsun”  şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Ülkü Ocakları ‘ŞÜHEDA’ sofrasında buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin