Gaziantep Ülkü Ocakları’ndan kan bağış

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ülkü Ocakları üyeleri Kızılay Haftası kapsamında Alaybey Camisi önünde kan bağışında bulundular. Gaziantep Ülkü Ocakları’nın düzenlediği programa ilgi yoğun oldu.

Alaybey Camisi önünde bir araya gelen Gaziantep Ülkü Ocakları üyeleri kan bağışında bulundular. Etkinliğe Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran ve çok sayıda Ülkü Ocakları üyesi katıldı. Etkinlikte konuşan Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, “Hepimizin bildiği gibi içinde bulunduğumuz hafta Kızılay Haftası olarak biliniyor. Son dönemlerde hastalarımızın kan bulma konusunda yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu soruna eğilmiş bulunmaktayız.  Bizlerde Gaziantep Ülkü Ocakları olarak teşkilatlarımız ile birlikte kan vereceğiz. Gaziantep Ülkü Ocakları olarak sosyal faaliyetlere devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kampanyanın “Ülkücüler Hayat Kurtarıyor” sloganıyla gerçekleştiğini ifade eden Yozbatıran, “Bu kutsal görevde bize destek veren Gaziantep halkına çok teşekkür ediyorum. Kan vermek insan sağlığı ve insanlığa hizmet için çok kutsal bir görevdir. Gaziantepli hemşerilerimizden de bu bilinçli kampanya ya göstermiş olduğu ilgiyi kutlamak gerekir.” dedi.

Konuşmanın ardından Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran ve Ülkü Ocakları üyesi gençler, Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Gaziantep Ülkü Ocakları’ndan kan bağış
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Ülkü Ocakları’ndan kan bağış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin