Gaziantep Vergi Rekortmeni Gülsan Holding’e ödül

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Vergi Rekortmeni Gülsan Holding’e ödül“Vergi devletimize karşı vatandaşlık borcumuzdur”

2012 yılı Kurumlar Gelir Vergisi Rekortmeni Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Gaziantep Vergi Daire Başkanı Erol Çember Topçuoğlu’na bir teşekkür plaketi verdi. Ziyareti sırasında Topçuoğlu ailesiyle uzun uzun sohbet eden Çember verginin ülke kalkınması için önemini bir kez daha vurgulayarak Topçuoğlu ailesinin ülke kalkınmasına sağladıkları katma değerden dolayı teşekkür etti.

Vergi Daire Başkanı Erol Çember Gaziantep’te 2012 Vergilendirme dönemi kurumlar vergisinde Gaziantep il birincisiolan Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarete Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu ve Naci Topçuoğlu da katıldı. Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember Sağlıklı ve güçlü “birey-devlet” ilişkisinin kurulabilmesi için üzerlerine düşenleri yaptıklarını ifade ederek 2012 yılı kurumlar vergisi sıralamasında 1.sırayı elde eden Gülsan Sentetik Dokuma ve Sanayi Ticaret A.Ş.  yönetim kurulu başkan ve üyelerini kutlayarak günün anısına bir teşekkür plaketi verdi.  Gülsan Holding’i ziyaretinde devletin, topladığı vergileri etkin bir şekilde kullanması ve vergi ödeyenlerin bu durumu sorgulamasının sağlıklı bir toplum yapısı ve güçlü bir “birey-devlet” ilişkisinin kurulması için önemli olduğunu belirten Gaziantep Vergi Daire Başkanı Erol Çember “2012 yılı sonunda vergi ile ilgili görevlerini zamanında ve eksiksiz yerine getiren ve en fazla vergi ödeyen mükellefimiz olarak yer alıyorsunuz. En önemli vatandaşlık görevlerinden olan vergisel yükümlülüklerinizi yerine getirmede göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz”’dedi. Güçlü ve büyük Türkiye hedeflerinin gerçekleşmesinde bütün vatandaşlara önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu  “Vergi ödemek hepimizin vatandaşlık görevidir. Kurum olarak devletimizin kalkınması ve güçlenmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz. Devletten beklediğimiz hizmetlerin yerine getirilmesinde ödediğimiz vergiler büyük önem taşımaktadır. Bu bilinçle kurumlarımız her alanda üzerine düşenleri yapmaya devam edecektir” dedi. Ziyaretin ardından Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember 2012 kurumlar vergisi birinciliğini elde eden Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Vergi Rekortmeni Gülsan Holding’e ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin