“Gaziantep Yeniden Yerel Lezzetler” Etkinliği Bayazhan’da gerçekleşti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gaziantep Yeniden Yerel Lezzetler” Etkinliği Bayazhan’da gerçekleştiMençesi, fıstık filizi mezesi, yağlı köftesi, asma yaprağı mezesi, soğan kebabı, meyhane pilavı ile Bayazhan, bu sene ilkini 24 Şubat’ta gerçekleştirdiği Gaziantep Yeniden Yerel Lezzetler etkinliğinde yerele tutkun ünlü şefleri ağırladı.

Gaziantep’in yerel ürünlerine verdiği değer ve sunduğu hizmet kalitesi ile öne çıkan Bayazhan, 24 Şubat akşamı Gaziantep Yeniden Yerel Lezzetler etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bayazhan Meyhane’deDude Table organizasyonu ile gerçekleşen akşamda Antep lezzetleri ile hazırlanan özel meze menüsü ve kebaplar sunuldu. Koruk turşusu, asma yaprağı mezesi, yağlı köfte, zeytinli Antep böreği, mini içli köfte, soğan kebabı, Özden Özsabuncu’nun Rakı Gastronomisi Kitabı’nda yer alan tarifi ile meyhane pilavı, katmer ve daha fazlası menüde yer aldı.

İstanbul’da yerel malzemeye önem veren ve yerelliği mutfaklarına yansıtan ünlü şefler Ali Ronay, Asude Akınlı ve Aydın Demir Yeniden Yerel Lezzetler etkinliğinin misafirleri oldu. Aydın Demir fıstık filizli firik cacığı, Ali Ronay lolaz piyazı ve Asude Akınlı çiğ dolma ve açık topik ile geceye lezzet kattı.

Misafir şefler, Bayazhan’ın şefi Kenan Ok ve Rakı Gastronomisi Kitabı yazarlarından Özden Özsabuncu ile Gaziantep malzemelerini keşfe çıkarak ve aldıkları malzemeler ile Antep lezzetlerini yeniden yorumladılar.

“Gaziantep Yeniden Yerel Lezzetler” Etkinliği Bayazhan’da gerçekleşti

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Gaziantep Yeniden Yerel Lezzetler” Etkinliği Bayazhan’da gerçekleşti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin