Gaziantep’e 5 altın 8 gümüş madalya getiren sporcular MHP’yi ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG-20160530-WA0017Kahramanmaraş Wushu il temsilciliği tarafından düzenlenen iller arası 3. Sütçü İmam Wushu turnuvasına Gaziantep’i temsilen katılan sporcu kafilesi 5 altın 8 gümüş madalya ile Gaziantep’e döndü.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Wushu dostluk Turnuvası’nda üçüncü olan Gaziantep takımı bugün MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP il başkanı Muhittin Taşdoğan, ilçe başkanları Aziz Yücel ve Cahit Çıkmaz’ın yanı sıra MHP teşkilat yöneticileri de  ziyarette hazır bulundu.

MHP İl Başkanı A. Muhittin Taşdoğan, sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak Gaziantep’e getirdikleri madalyalar için teşekkür etti.

Gaziantep’e 5 altın 8 gümüş madalya getiren sporcular MHP’yi ziyaret etti

Taşdoğan, “ İl Başkanlığı olarak sporcularımızın başarılarının devamını diyorum. Bizlere yaşattığınız bu onur için ne desek azdır. En kısa zamanda sporcularımızı salonda ziyaret edeceğiz. Gençlerimi için büyük çaba ve gayret gösteren hocamız Mehmet Zahit Güler ve Mehmet Tolga Güler’e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hocalarımız bu büyük başarıda sporcularımız ile birlikte büyük bir çaba sarf etmiştir. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’e 5 altın 8 gümüş madalya getiren sporcular MHP’yi ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin