GAZİANTEP’İN ŞAMPİYONU SUNGUROĞLU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP'İN ŞAMPİYONU SUNGUROĞLUGaziantep’teKamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve liselerarasında oynanan basketbol turnuvasında Özel Sunguroğlu Koleji tüm maçlarını müthiş taraftar desteği ile alarak namağlup Gaziantep şampiyonu oldu.

Gaziantep şampiyonu olan Sunguroğlu Koleji Basketbol takımı Bölge Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.

Gaziantep Gençlik Hizmetlerinin düzenlemiş olduğu Okul Sporları Turnuvasının  Liseler Arası Basketbol il birinciliğinde Sunguroğlu Koleji, ilk tur müsabakalarında birinci maçta M.Gürbüz Necat Bayar Anadolu Lisesini120-27, ikinci maçta Özel Seçkin Anadolu Lisesini86-24, üçüncü maçında ise Vehbi Dinçerler Lisesi 85 – 36 yenerek grup birincisi oldu. Çeyrek Finalde İslahiye ile karşılaşan yeşil beyazlılar 80-34 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde rakibi Nizip’i 61-36 yenerek 4’lü Playoff turuna katılmayı hak kazandı. Playoff turunda Yoğun bir taraftar desteği ile karşılaşmaya başlayan Sunguroğlu Koleji, Merkez Anadolu Lisesini 70-53, Erdem Kolejini 58-48, Sanko Kolejini 67-48 yenerek şampiyon oldu.

Özel Sunguroğlu Koleji Okul Müdürü Ahmet Özçelik  “Sporcularımızı yenilgisiz şampiyon olduklarından dolayı kutluyorum. Basketbol alanında ve diğer branşlarda başarılarının devamını geleceğini söyleyerek, Takımlarımızın başarıya ulaşmasında büyük emekleri olan velilerimizi,  antrenörlerimizi, okul idareci ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’İN ŞAMPİYONU SUNGUROĞLU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin