GAZİANTEPLİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ TBMM’DE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEPLİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ TBMM’DEGaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclis’inde Gaziantep Milletvekillerini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep milletvekilleri Hüseyin Çelik, Derya Bakbak, Mehmet Şeker, Nejat Koçer, Ali Şahin, Mehmet Sarı ve Şamil Tayyar’ı makamlarında ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisinin de milletvekillerini tek tek ziyaret eden Başkan Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep’in inşaat sektöründe yaşanan sorunların çözümü konusunda görüşlerini anlattılar.

GAZİANTEPLİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ TBMM’DE Milletvekilleri Gaziantep’in imarı, şehir planlaması ve yeni imar alanlarının düzenlenmesi konusunda her türlü katkıya hazır olduklarını ifade ettiler. Çarpık yapılaşmanın önlenmesi, inşaat kalitesinin artırılması ve modern bir Gaziantep yaratılması için kurumlar arası diyalogun önemli olduğu ifade edildi. Gaziantep’in geniş bir meydana ihtiyacı olduğuna dikkat çekilerek kenti sembolize eden bir yapının veya anıtın eksikliği hissedildiği kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç “ Gaziantep milletvekillerimizi mecliste ziyaret ederek odamızın çalışmaları ve hedefleri konusunda bilgi verdik. Gaziantep’in daha iyi ve yaşanabilir bir kent olması konusunda görüşlerimizi aktardık. Tüm milletvekillerimiz bu konularda her türlü desteği vereceklerini belirttiler. İnşaat Mühendisleri Odası olarak inşaatta kalite ve depremler konusunda duyarlı çalıştığımızı, bu konuda belediyelerimizden de destek aldığımı belirttik. Bundan sonra oda olarak yalnızca evrakla uğraşan değil kentin sorunlarının çözümü noktasında her türlü katkıyı sağlayan bir oda olmayı hedeflediğimizi anlattık. Milletvekillerimiz sivil toplum kuruluşlarının bu anlamda çok önemli olduğunu belirttiler” dedi.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Anıtkabir’i ziyaret ederek saygı duruşunda bulundular.

GAZİANTEPLİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ TBMM’DE
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEPLİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ TBMM’DE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin