GAZİANTEPLİ İŞ ADAMALARINDAN KARAKAN’A BÜYÜK DESTEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEPLİ İŞ ADAMALARINDAN KARAKAN’A BÜYÜK DESTEK Türkiye Hokey Federasyonu 3. Olağan Genel Kuruluna Gaziantep çıkarması yapan iş adamları ve Gaziantep Hokey Federasyonu Gaziantep delegeleri Sadık Karakan’ı yalnız bırakmadı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Bossan Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şevki Bostan ve Eyup Lojistik Yönetim Kurulu Eyup Bartık, Fatih Güllüoğlu, Kaplan Halı Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kaplan,Sadık Karakan, Celal Akarçay ve  Hilmi Tütüncüler’in de katıldığı Türkiye Hokey Federasyonu 3. olağan Genel Kurulu Gaziantep Baklavası tadında geçti.

Şevki Bostan genel kurula katılan delegelere baklava ikram ederek Gaziantep’i Ankara’ya taşımayı başardı.

Bostan Gaziantepli tek federasyon Başkanımıza sahip çıkmak bizim boynumuzun borcu diyerek “ Biz Sadık Karakan’ın yaptığı çalışmaları ve başarıları destekliyor ve onunla gurur duyuyoruz. Gaziantep misafirperverliğini burada Türkiye’nin dört bir yanından gelerek genel kurula katılan tüm delegelere göstermek istedik. Hokey Türkiye’de az bilinen bir spor dalı! Ben hem delege olarak hem de bir iş adamı olarak bu sporun ülkemizde favori haline gelmesini istiyorum. Yeniden Başkan seçilen Sadık Karakan’a yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

GAZİANTEPLİ İŞ ADAMALARINDAN KARAKAN’A BÜYÜK DESTEKEyup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyup Bartık Gaziantepli tek Federasyon Başkanı olmayı başaran Karakan’ı öncelikle başarılarından dolayı kutluyor ve yeni dönemin kendisine yeni başarılar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye Hokey Federasyonu 3. Olağan genel kuruluna, Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın katılımı bizi daha da onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.  Biz Gaziantepli iş adamları olarak Federasyon Başkanımız Sadık Karakan’la gurur duyuyoruz. Burada Türkiye’nin dört bir yanından gelerek ona destek olan delegelerin Karakan’a olan güveni ve sevgisi bizi daha da sevindirdi Baklava tadında geçen bir genel kurul yaşadık. Yeni dönemde yeni projelere imza atacak olan Federasyon Başkanımıza Gaziantepli bir vatandaş, delege ve iş adamı olarak her zaman destek olacağız. Spor camiasının tek yürek olmayı başardığı ilimizde Hokey Sporunun gelişmesi yönünde elimizden geleni yapacağız dedi.

Gaziantepli İş adamı Cahit Bingöl ve Tiryaki Argo Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu  da  çelenk göndererek Karakan’a destek oldu.

30 Gaziantepli delegenin 27’si genel kurula katılırken, Gaziantepliler Türkiye Hokey Federasyonu yeni yönetim listesinde yer almayı da başardı. Yeni yönetim de yer almayı başaran isimler; Şevki Bostan, Ali Koç, Celal Akarçay, Mustafa Güven oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEPLİ İŞ ADAMALARINDAN KARAKAN’A BÜYÜK DESTEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin