GENEL KURUL ÇALIŞMALARI START ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GENEL KURUL ÇALIŞMALARI START ALDIGaziantep İl Genel Meclisinin Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu çalışmaları 02.05.2012 tarihi itibarı ile başladı.

Gaziantep İl Genel Meclisi 02.05.2012 Çarşamba günü saat: 15.00 da 2012 Mayıs ayı olağan Genel Kurul toplantısının 1.Birleşimi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapıldı. Meclis Başkanı M.Menderes KARADUMAN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile meclise hitaben şunları söyledi;

Ülkemizde uzun yıllar bir kanayan yara olan ve iş ve işçi barışını yıllarca tehdit eden 1 Mayıs kutlamaları malumlarınız üzere AKPARTİ hükümeti tarafından sermayesi sadece ve sadece alın teri olan işçi kardeşlerimize bayram ilan edilerek resmi tatil edilmesi bu kesime duyulan güvenin ve çalışma barışına verilen değerin bir eseridir.

Devlet, işçi ve işveren kesimlerinin birlikteliğinin sağlanarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bir tatil yâda bir bayram havasında kutlanıyor olması, 1 Mayıs’ın tatil ilan edilmesi çalışanlar adına büyük bir kazanım olmuştur. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan büyük bir medeniyettin ve “İşçinin alın teri kurumadan emeğini veriniz” diye buyuran bir kültür akımının mirasçılarıyız.

Sermayesinin tamamı alın teri ve beden gücü olan; başta kurumumuz çalışanları olmak üzere tüm çalışan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahsım ve İl Genel Meclisim adına en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım”

Genel Kurul Gündem Maddesi;

Tek maddelik gündem maddesi olan: Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait İlimiz Şahinbey ilçesi, Kolejtepe Mahallesi Ada:2108, parsel:151’de kayıtlı ve İdaremize tahsisli olan, fiilen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce uzun yıllardır Çocuk Yuvası ve Lojman olarak kullanılan 11934,38 m² yüzölçümlü taşınmazın, İdaremize olan tahsisinin kaldırılmasına muvafakat edilip edilmeyeceğine dair rapor okundu. Yapılan görüşmeler neticesinde söz konusu taşınmazın tahsisinin kaldırılması talebinin reddine oy birliği ile karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GENEL KURUL ÇALIŞMALARI START ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin