Gaziantep’te kar esareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te kar esareti

Gaziantep’te iki gündür devam eden yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Kar nedeniyle çatılar çöktü, ağaçlar devrildi. Gaziantep Haber

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde dün başlayan ve halen devam eden kar sebebi ile bir çok ağaç devrildi, ilçe merkezinde ki iş yerlerinin çatısı çöktü. Kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği ilçe merkezinde yollar kapandı, birçok köy yolunun kapalı olmasından dolayı irtibat sağlanamıyor. Araçlar yollarda kaldı. Acil sağlık ekipleri, vakalara iş makinelerinin öncülüğünde ilerleyebildi.
İlçe Kaymakamlık ve İslahiye Belediyesi bir yandan yol açma çalışması yaparken bir yandan evinde mahsur kalan vatandaşların yardımına yetişmeye çalışıyor.

Gaziantep'te kar esareti

TOMA’lar kar küredi, trafik polisleri yolda kalan araçlara yardım etti

Gaziantep’te yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca devreye polisler girdi. Ekipler TOMA’larla kar kürerken, trafik polisleri ise kar, soğuk ve tipiye rağmen yolda kalanların yardımına yetişti.
Gaziantep’te yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı yüksek kesimlerde 60 santimetreyi, kent merkezinde ise 40 santimetreyi aştı. Yoğun yağış nedeniyle karla mücadele ekiplerinin yetersiz kalmasının ardından ise polisler devreye girdi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne ait toplumsal olaylara müdahale araçları (TOMA), bu kez ise Gaziantep’in sokaklarında kar küredi.
Kentin farklı noktalarında yaya olarak görev yapan ve şehir trafiğinin akışını sağlamaya çalışan trafik polisleri de yolda kalan araçların yardımına yetişti. Kimi zaman tır ve kamyonların altına yatarak kar temizleyen polisler, kimi zaman ise kara saplanan araçların kurtarılmasına yardım etti.
Gece boyu çalışan polisler sabahın ilk ışıkları ile birlikte karla mücadele ve araçları kurtarma çalışmalarını sürdürdü.

Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te kar esareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin