Gaziantep’te ülkücüler terörü lanetledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantepterör-yuruyusSon zamanlarda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen terör saldırıları Gaziantep’te düzenlenen yürüyüşle lanetlendi.
MHP Gaziantep İl Teşkilatı ve Gaziantep Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüşte “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları atıldı.
MHP Gaziantep İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “teröre lanet yürüyüşü” ne çok sayıda vatandaş katıldı.
Kırkayak Parkından başlayan yürüyüş Demokrasi Meydanına kadar sürerken, yürüyüş çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun destek gördü. Demokrasi Meydanında toplanan grup şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuduktan sonra, şehitlerin ruhuna dualar okudu.
MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan; “ Şahinbey’in, Şehitkâmil’in torunları bugün burada milletine ve vatanına sahip çıkmak için toplanmıştır. Son günlerde artan terör olayları hepimizi derinden üzmektedir. Şehitlerimizin ve ailelerinin yanında olduğumuzu buradan bir kez daha haykırmak istiyorum. Tüm kesimleri sağduyuya davet ediyorum, Allah bu acıları tekrar bizlere yaşatmasın” dedi.
Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran ise yaptığı konuşmada terörü lanetleyerek provokasyonlara karşı ülkücüleri uyardı. Konuşmaların ardından yürüyüşe katılanlar olaysız bir şekilde dağıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te ülkücüler terörü lanetledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin