Gaziantep’ten 5 lise Ankara’da sahneye çıkacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’ten 5 Lise Ankara’da  fisy 20. Liselerarası müzik yarışmas’nda sahneye çıkıyor.

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması”, Ankara elemeleri ile devam ediyor. Yoğun bir hazırlık döneminin ardından liseli gençlerin bütün heyecanı ile hazır olduğu günde, Gaziantep’ten 5 Lise Ankara’da sahneye çıkacak. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu Lisesi İstanbul’daki Elemelerde Sahne Almıştı.

Başvuru rekoru kırılan “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması”nın eleme etapları devam ediyor. “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın Ankara elemeleri, 31 Mart- 1 Nisan tarihlerinde, 28 ilden 140 okulun katılımıyla Ankara MEB Şura Salonu’nda yapılacak.

Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın Ankara elemelerinde Gaziantep’i temsil edecek olan; Özel Deva Anadolu Lisesi&Fen ve Teknoloji Lisesi Manga’dan We Could Be The Same, Gaziantep Anadolu Lisesi The Offspring’ten Pretty Fly, Özel Seçkin Okulları R.E.M.’den Losing My Religion, Özel Gaziantep Bahçeşehir Fen ve Anadolu Lisesi Sezen Aksu’dan Kaçın Kurası, Ayten Kemal Akınal Anadolu Lisesi&Mustafa Gürbüz Necat Bayel Anadolu Lisesi ise The Eagles’tan Get Over It şarkılarını seslendirecek.

Gaziantepli öğrencilerin profesyonel olarak hazırlanan sahnede performanslarını sergileyeceği Ankara elemelerinde öğrenciler kıyasıya yarışacak. Samsun, Adana, Gaziantep, Rize, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Diyarbakır, Ordu, Zonguldak, Çorum, Şanlıurfa, Ağrı, Çankırı, Osmaniye, Tokat, Hatay, Giresun, Batman, Van, Bolu, Amasya, Kahramanmaraş, Karabük, Nevşehir, Aksaray, Malatya ve Ankara’dan 140 lisenin yarışacağı elemelerde arkadaşlarını desteklemek isteyenler yarışmayı ücretsiz izleyebilecek.

Ankara Elemelerinin Performansları fizy’de

Müzik aşkıyla yanıp tutuşan gençler, gerçek müzik deneyimini bu sene fizy ile yaşamaya başladılar. fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nda bu yıl jürinin seçtiği finalistlere ek olarak 5 finalist daha eklenecek. Ankara elemelerinde yer alan 140 okulun performans videoları fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen “beğen” özelliğiyle de internet oylaması yapılacak. Ayrıca, aday grupların destekçileri, sevdikleri performansları fizy üzerinden paylaşarak milyonlara ulaştırma fırsatı da yakalayacak.

HAYALLERİ SÜSLEYEN ÖDÜLLER

fizy’den Muhteşem Hediyeler:Üç Okula Üç Müzik Stüdyosu

  1. yılında, fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması” için 81 ildeki 8.000 liseliyi birbirinden değerli ödüller de bekliyor. Organizasyonu 20 yıldır başarı ile sürdüren Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğindeki End Productions tarafından düzenlenen yarışmanın ödülleri arasında, cazip para ödüllerinin yanı sıra, bu sene fizy’nin üç okula kuracağı üç müzik stüdyosu ödülü de yer alıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’ten 5 lise Ankara’da sahneye çıkacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin