GAZİLER ŞEHRİNDEN ŞEHİTLER DİYARINA SELAM OLSUN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİLER ŞEHRİNDEN ŞEHİTLER DİYARINA SELAM OLSUNÇanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen okullar arası küçükler kategorisi futbol turnuvasında dereceye giren takımlar önceki gün Şehitkamil Belediyesi Selahattin Eyyubi Semt Sahasında oynanan maçların ardından belirlendi.

Küçük kramponların yeşil sahada sergiledikleri performans izleyenlerden büyük alkış toplarken, şampiyonluk kupası yeni adresine penaltı atışları neticesinde gitti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ DERECEYE GİREN OKULLARI SPOR MALZEMELERİYLE ÖDÜLLENDİRDİ

Çanakkale Zaferinin 100. Yılında “ Gaziler Şehrinden Şehitler Diyarına Selam Olsun ” sloganı ile bilgi yarışması, şiir yarışması ve futbol şampiyonaları düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, düzenlediği organizasyonlarda dereceye giren okulları ve öğrencileri ödüllendirmeyi de unutmuyor. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ve 32 okuldan 650 aşkın sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen futbol turnuvasında, dereceye giren ilk dört okulu sportif malzemelerle ödüllendiren Şehitkamil Belediyesinde, Çanakkale Zaferi Spor Etkinlikleri yıldızlar kategorisinde kızlar ve erkekler futbol turnuvalarıyla devam edecek.  Yeşil sahada birbirinden zorlu 68 maçın ardından tamamlanan küçük erkekler futbol turnuvasında, şampiyonun adı Vicdan-  Ahmet Güner Orta Okulu olurken,  turnuvanın derece sıralamasında ikincilik koltuğuna Sena Büyükkonuk Orta Okulu, üçüncülük ve dördüncülük koltuğuna ise Turgut Özal Orta Okulu ve Mareşal Fevzi Çakmak Orta Okulu Oturdu. Dereceye giren tüm okulların beden eğitimi öğretmeni ve sporcularının düzenlenen organizasyondan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’a teşekkürlerini sundukları turnuvada şampiyon ekip grup şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.

SPORTİF ETKİNLİKLERE KATILAN TÜM SPORCULARIMIZ BİZİM GÖZÜMÜZDE ŞAMPİYON

Şehitkamil Belediyesi Çanakkale Spor Etkinlikleri Küçük Erkekler Futbol Turnuvası Ödül Töreninde dereceye giren okulların sporcularıyla yakından ilgilenen ve onlara yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Turnuvaya katılan tüm sporcuların alkışlanmaya değer olduğunu ve kendilerinin gözünde her birinin birer şampiyon olduğunu belirtti. Özkeçeci, konuşmasında,  “ Çanakkale Zaferinin 100. Yılında,  “ Gaziler Şehrinden Şehitler Diyarına Selam Olsun” sloganı ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz turnuvada tüm katılımcılar turnuvanın anlamına uygun şekilde mücadele ettiler.  Her sportif mücadelenin bir kazananı ve kaybedeni olur, ancak ben şahım ve kurumum adına bu anlamlı turnuvaya katılan tüm sporcularımızı, ekiplerimizi şampiyon ilan ediyor. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”  İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİLER ŞEHRİNDEN ŞEHİTLER DİYARINA SELAM OLSUN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin