GAZİŞEHİR 9’da 7 yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde Gazişehir Gaziantep BŞB. Fırtınası esiyor. Ligin ikinci yarısında 9 maç oynayan Gazişehir, oynadığı 9 maçın 7’sini kazanmayı başardı. Deplasmanda Keçiören Güçlü Eller takımını 75-39 gibi farklı skorla yenerek rövanşı alan kırmızı-siyahlı takım, bu hafta kendi sahasında ligin zirvesinde bulunan takımlardan Avukat Destekli Engelli Yıldızlar takımıyla Cumartesi saat:14:00’da Talat Özkarslı Spor Salonunda karşı karşıya geliyor.

Deplasmanda Keçiören Güçllü Eller takımını 75-39 gibi farklı skorla yenen Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ligde 4. Sıraya yükseldi. Ligin bitimine iki hafta kala play off da kalma mücadelesi veren Gazişehir’in hedefi, play off a kalarak şampiyonluk mücadelesi vermek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ve Gazişehir Gaziantep Futbol Kulubü Başkanı Adil Konukoğlu’nun maddi ve manevi destekleriyle Süper Lig’de fırtına gibi esen Gazişehir, ikinci yarıda 9’da 7 yapmanın yanı sıra son 5 maçta üst üste galip gelerek, 5 haftalık seri yakaladı.

Takımın başarısıyla gurur duyduklarını belirten Gazişehir Gaziantep Basketbol Sorumlusu Fahrettin Kaplan, “Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız iç ve dış sahada aldığı başarılı sonuçlarla hem Gaziantep’i, hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil ediyorlar. Süper Lig gibi önemli bir lig de 4. Sırada olmak kolay değil. Bu başarıdan dolayı teknik ekibi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Aynı başarıyı ligin son düdüğüne kadar devam ettirmek istiyoruz. Bu konuda sporcularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİŞEHİR 9’da 7 yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin