GBC’den kınama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, Ankara’da meydana gelen terör saldırısında 28 kişinin katledilmesi, yaklaşık 80 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısını sert bir dille kınadı.

Yazılı bir açıklama yaparak kınama ve başsağlığı mesajı yayımlayan GBC Başkanı Kurt, terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çekti.
Masum halka ve halkı korumakla görevli güvenlik güçlerine yönelik saldırıları kınadığını ifade eden Kurt, bombalı saldırıyı gerçekleştiren Suriye uyruklu teröristin arkasındaki karanlık güçlerin mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini kaydetti.
Arif Kurt, açıklamasında; “Acımız yine çok büyük. Kanla ve kaosla beslenen teröristlerin gerçek yüzleri bir kez daha bütün çirkinliğiyle ortaya çıktı. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza olan inancımla saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GBC’den kınama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin