GECE YARISI AĞAÇ KATLİAMI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GECE YARISI AĞAÇ KATLİAMI

Balıklı Parkı ve Eski Adliye binası yanındaki ağaçlar gece yarısı gece yarısı operasyonu ile kesildi.

GECE YARISI AĞAÇ KATLİAMIBalıklı durağı, eski adliye binası yanında bulunan şantiye içerisindeki ağaçlar vatandaşların tepkisini çekmemek için gece yarısı operasyonu ile kesildi. Narkoz Haber Gazetesine gece yarısı gelen ihbarlar üzerine olay yerine giden muhabir arkadaşımız olayın doğruluğunu yerinde tespit ederek gerekli yerlere bilgi verildi. Vatandaşların ne olur bu katliamı durdurun diyerek yetkili yerleri araması vatandaşların yeşil alanlara olan duyarlılığını bir kez daha ispatlamış oldu. Şantiye içerisinde bulunan yeşil ağaçların kesilmesine tepki gösteren vatandaşlar gece yarısı olmasına rağmen gazetemizi telefon yağmuruna tutarak olaya tepkilerini ilettiler. Bunun bir katliam olduğunu dile getiren vatandaşlar bu ağaçların yıllardır orada olduğunu ve göz göre göre kesilmesine bir anlam veremediklerini söyleyerek, yetkililerin bu işe bir çözüm bulmasını istediler. Son zamanlarda Gaziantep’te bulunan yeşil alanların çeşitli bahaneler gösterilerek inşaat alanı haline getirilmesi ve ağaçların acımadan bir bir kesilmesi Gaziantep’in geleceği için tehlike yaratırken, yetkililerin bu işe ne zaman dur diyeceği ise merak konusu olmaya başladı.

Vatandaşlar “Karagöz ve Gaziler Caddesinde zaten yeterince yeşillik yok. Balıklı Parkındaki bu ağaçlardan ne istiyorsunuz, çarşıya çıkan vatandaşlar gölgesinde nefes alıp serinliyor” diyerek isyan etti.

GECE YARISI AĞAÇ KATLİAMI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GECE YARISI AĞAÇ KATLİAMI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin