“GECİKME BEDELİNİ NEDEN VATANDAŞ ÖDESİN”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"GECİKME BEDELİNİ NEDEN VATANDAŞ ÖDESİN"Tedaş faturaları ile ilgili şikâyetlerin çığ gibi büyüdüğünü belirten M.Sait Köse, “ Tedaş geç gönderdiği faturanın gecikme bedelini de vatandaştan istiyor. Senin gecikmeni neden vatandaş ödesin? Hırvatistan gibi bir ülkede bile kamu alacakları affedildi. Bizim iktidar ise vatandaşa yük üstüne yük bindiriyor.” şeklinde konuştu.

CHP il başkanı Sait Köse, her Salı geleneksel hale getirdiği basın toplantısında, Gaziantep gündemini değerlendirdi. Köse, “İşçinin hakkını vermeyen, işçinin hak arayışına engel olan bir zihniyetin iktidarda olduğu günler yaşıyoruz. Güvenlik zafiyetini kim yarattı?” diye sordu.

CHP il başkanı Köse, Metal işçileri sendikası işçilerinin aldığı grev kararına güvenlik zafiyeti dolayısıyla iptal edilmesini eleştirdi. Köse, “İşçinin hakkını vermeyen, işçinin hak arayışına engel olan bir zihniyetin iktidarda olduğu günler yaşıyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu  durumda güvenlik  gerekçesi ile işçilerin hak arama hakkı iptal ediliyor. Güvenlik zafiyetini kim oluşturdu? Biz mi oluşturduk? İşçiler mi oluşturdu? Güvenlik zafiyetini bu ülkede kim yarattı? İktidarın başarısız siyasetinin sonucu güvenlik zafiyeti yaşanıyor.” dedi.

Tedaş’a yüklendi

CHP il başkanı Köse Tedaş’ın aylarca fatura yollamadığını belirterek, “Burada yaptığımız basın açıklaması sonucunda faturalar gelmeye başladı. Gelen 2-3 aylık yüklü faturaları vatandaş öderken zorlanıyor. Üstelik faturaları incelediğinizde gecikme bedeli vatandaştan alınıyor. Faturayı Tedaş yollamıyor. Gecikme bedeli vatandaştan alınıyor. Vatandaş 3-5 liranın hesabını yapıyor. İktidara Hırvatistan’ı örnek almasını öneriyorum. Orada yoksul halkın bu tür ödemelerini devlet karşıladı” dedi.

Gaski göleti kimin için yapıldı?

Gaski göletinin oluşumunda CHP’li yerel yöneticilerin önemli katkısı olduğunu söyleyen Köse, “ CHP’li yerel yöneticiler burayı mesire alanı olarak düşündü. Sonraki belediyede buraya çok güzel mesire alanları yaptı. Şimdi Gaski göletinin etrafı konut alanı ilan ediliyor. Gaski göletini imar değişikliği ile vereceğiniz firmaya hoş görüntü olsun diye mi, yaptınız?” dedi.

“Meclislerin gündemi imar değişikliği” diyen Köse; “Dün ilçe belediyelerin meclis toplantıları yapıldı. 19 madde görüşüldü.17 si imar tadilatıydı. Belediyenin tek işi imar tadilatı yapmak mı? Denetim komisyonlarına bize neden almadıkları belli, yaptıkları yanlış uygulamalar ortaya çıkmasın istediler “ dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GECİKME BEDELİNİ NEDEN VATANDAŞ ÖDESİN”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin