GEFEDER’İN EN KÜÇÜK ÜYESİ “İNCİ NEVA”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GEFEDER’İN EN KÜÇÜK ÜYESİ “İNCİ NEVA”Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği GEFEDER’in en küçük üyesi İnci Neva’ya hoş geldin ziyareti!

GEFEDER üyesi Denizlili İlknur Yelli Halefoğlu nur topu gibi bir kız çocuk dünyaya getirdi.  GEFEDER yönetim kurulu Halefoğlu’nu evinde ziyaret ederek Halefoğlu’na iyi dileklerini iletti.

GEFEDER Başkanı Mezine Sırakaya Halefoğlu’na geçmiş olsun diyerek, “derneğimizin en küçük üyesi İnci Neva’ya hoş geldin aramıza demek için buradayız. Çok tatlı bir bebek! Allah analı babalı büyütsün. Biz dernek üyelerimizin iyi ve kötü gününde hep yanındayız. İnci bebeği de uzun süredir bekliyoruz. Nihayet sağ salim aramıza katılmayı başardı. Güzel bir duygu! İlknur kardeşimizin 2 erkek çocuktan sonra böyle bir tatlı kızı olması bizi de çok sevindirdi. Halefoğlu ailesine GEFEDER olarak çocukları ile uzun mutlu bir ömür dileriz” dedi.

GEFEDER’İN EN KÜÇÜK ÜYESİ “İNCİ NEVA”3 çocuk annesi öğretmen ve aynı zamanda GEFEDER üyesi Halefoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ 2 oğlum vardı ve sonunda kızı yakaladım çok tatlı bir kızım oldu bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan GEFEDER yönetimine teşekkür ederim. Derneğimizi iyi ki kurmuşuz bir birimize kötü günde iyi günde sahip çıkmak çok güzel” dedi.

İlknur Halefoğlu’nun Denizli’den gelen annesi de, “Egeliler derneği kurulması çok güzel ve yerinde bir karar olmuş. Artık siz varsınız gözüm arkada kalmaz diyerek dernek üyeleri ile uzun uzun sohbet etti. Sevimli anneanne GEFEDER üyelerine kendi elleri ile yaptığı pasta ve böreklerden  ikram ederken, GEFEDER yönetimi dernek üyeleri adına minik İnci Neva’ya hediye takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GEFEDER’İN EN KÜÇÜK ÜYESİ “İNCİ NEVA”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin