GEFEDER, ÜYELERİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GEFEDER, ÜYELERİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİGaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GEFEDER) Başkanı Mezine Sırakaya ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, GEFEDER yönetimine yeni hizmet yerini tanıtarak, kent için yararlı hizmet yapan tün sivil toplum kuruluşlarının yanında olacaklarını ifade etti. Ziyarette basın ve STK ilişkileri konuşuldu. Ortak projeler yapılarak kaynaşma sağlanmasına dikkat çekildi.

GEFEDER yönetiminin nazik ziyaretinden memnuniyetini dile getiren GGC Başkan Ay ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, ´´Kentimizdeki STK sayısının da Avrupa normlarına ulaşmasını temenni ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik adına mihenk taşlarıdır. Bu alanlarda faaliyet gösterenleri de kutlamak gerek. GEFEDER´de yeni kurulmuş olmasına rağmen önemli çalışmalar ve arayışlar içerisinde. GGC olarak yapacakları güzel projelere her zaman destek sunacağımızı belirtmek isterim. Bu ziyaretlerinden dolayı da yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim´´ dedi.

Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GEFEDER) Başkanı Mezine Sırakaya ise, Gaziantepli gazetecilerin derneğe sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek,  Gaziantep’te yaşayan Egeliler olarak yazılı ve görsel medya mensuplarına minnettar olduklarını ifade etti.  ´´Gaziantep basını için hoş ve nezih bir basın merkezi oluşturulmuş. Başta sayın başkan İbrahim Ay olmak üzere tüm yönetimi tebrik etmek isterim. Cemiyetin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Kurumsallaşma ve aktiviteler kendini hissettiriyor. Bu ziyaretimiz adına başkana ve yönetim kurulu üyelerine GEFEDER olarak başarılar diliyoruz. Derneğimizin kuruluşundan bu yana bizleri yalnız bırakmayan gazete sayfalarında en güzel köşeleri bize ayıran ve görsel medyada bizi yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

GEFEDER, ÜYELERİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GEFEDER, ÜYELERİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin