Geleceğin Milli Yüzücülerini Yetiştiriyoruz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak açılan yaz spor okulları kapsamında yüzme kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Geleceğin milli yüzücülerini yetiştirdiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 “ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Yüzme kursunda antrenörlerden bilgi alan ve öğrencilerle yakından ilgilenen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Yaz spor okulları kapsamında yüzme kursumuz her yıl düzenli olarak açılıyor.

Geleceğin Milli Yüzücülerini Yetiştiriyoruz

Yaz Kurslarımızı oluştururken öncelikli amacımız, çocuklarımızın tatillerini olumlu yönlerde değerlendirmeleri ve sportif aktiviteleri hobi edinmelerini sağlamak. Bu anlamda çok güzel işler başardığımıza inanıyorum.

Öğrencilerimizin tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılanıyor. Profesyonel hocalarımız eşliğinde öğrencilerimiz burada yüzme öğreniyorlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce bizler işimizi daha bir iştah ve keyifle yapıyoruz. Her yıl düzenlediğimiz yaz spor okullarımıza ilgi katlanarak artıyor. Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde çocuklarımızın eğitimine, geleceğe hazırlanmalarına katkı sunuyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın, iyi olana, doğru olana yönelmelerinin tek yolu eğitim, spor, sosyal ve kültürel aktivitelerden geçiyor. Çocuklarımız için projelerimiz, hizmetlerimiz her zaman sürecektir. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“KURSLARIMIZA OLAN İLGİ HER YIL ARTIYOR”

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a teşekkür eden Yaz Spor Okulları Yüzme Antrenörü Talip Mayda, “Oğuzeli Belediye Başkanımız Mehmet Sait Kılıç’a teşekkür ediyoruz. Burada çocuklarımız hem sosyalleşiyor hem de eğleniyorlar. Bu yıl 5’incisini düzenlediğimiz yüzme kursumuza olan ilgi her yıl artarak devam etmekte. Öğrencilerimiz gelişimlerine fayda sağlayan kurslarımız sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Geleceğin Milli Yüzücülerini Yetiştiriyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin