Genç Halı Tasarımcıları Oryantasyon Eğitiminde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç Halı Tasarımcıları Oryantasyon Eğitiminde

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarım Programı’na yeni kayıt yapan öğrencilerin şehri ve üniversiteyi tanımaları, akademik, idari kadrolar ve sektörün öncü firmaları ile tanışmaları amacıyla gerçekleştirilen oryantasyon eğitimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Gaziantep Haber

Güneydoğu Anadolu İhracatçıları Birliği (GAİB) yöneticileri katılımıyla Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Giza Carpet firmasında gerçekleşen eğitimde; GAİB Başkan Yardımcısı Murat Çolak, Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Bükücü, Genel Sekreter Bülent Kayalı ve Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Hasan Aydoğan’ın katılımıyla halı üretiminde hammaddeden konfeksiyona kadar uzanan tüm aşamaları ve sektörün geleceği hakkında bilgi verildi. Etkinlik kapsamında Halı Tasarım Derneği (HATAD) Yönetimi ve sektörde çalışan tasarımcılarla bir araya gelinerek tasarım kültürü, halı tasarımının Gaziantep halı sektörü açısından çok önemli olduğu vurgulandı. HATAD Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Sayılı ve Empera Halı Tasarım Direktörü Özgür Uşaklıgil’in tasarım kavramı konusunda deneyimleri öğrencilere aktarıldı.

Öğrencilerin sosyal ve diğer faaliyetlerinin artırılmasına yönelik çalışmaların planlandığını belirten GAÜN Halı Tasarım Programı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek, halı tasarımı programı hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Konuşmasında tasarımın önemine değinen Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek, öğrencileri sektör temsilcileriyle sık sık bir araya getireceklerinin altını çizdi.

Oryantasyon toplantısı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genç Halı Tasarımcıları Oryantasyon Eğitiminde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin