GENÇ SPORCULARDAN ASKF’YE ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GENÇ SPORCULARDAN ASKF’YE ZİYARET15–21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve Milli Sporculardan oluşan gençlik heyeti ASKF Genel Başkanı Abdulkadir GÖZEGİR’i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan Gaziantepli genç sporculardan oluşan heyetle Abdülkadir Gözegir’i makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan genç sporcuların ASKF Gaziantep Şubesini daha yakından tanımalarının gerekliliğini vurgulayarak konuşmasına şöyle devam etti; “19 Mayıs Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençlerine armağan edilmiş bir bayram olarak kutlanıyor. Son yapılan değişiklikler ile bu kutlamalar Milli Eğitim Bakanlığı koordinatörlüğünden Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinatörlüğüne verildi. Bizde bu kapsamda ilk ziyaretimizi gençlere vermiş olduğu katkılardan ve başarılı çalışmalarından dolayı Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığına yapmak istedik. Gaziantep’te spora ve gençlerimize çok büyük katkılar sağlayan ASKF başkanımız Abdulkadir Gözegir’e katkılarından dolayı gençlerimiz teşekkür etmek istedi. Bundan sonraki süreçte de gençlere model olmuş ve Türk sporuna katkıları olan Milli sporcularımızdan Talat ÖZKARSLI ve Sakıp ÖZBERK’i de ziyaret edeceğiz. 19 Mayıs etkinlikleri yaklaşık 40 organizasyon ile dolu dolu kutlanacak ve 19 Mayıs akşamı Ferhat Göçer konseri ile son bulacaktır. Biz bu anlamlı günde ilimizin yöneticileri, tüm spor adamları ve gençlerimiz iç içe olsun istiyoruz.”

GENÇ SPORCULARDAN ASKF’YE ZİYARET

GENÇ SPORCULARDAN ASKF’YE ZİYARETGENÇLİK HİZMETLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE UYUM İÇİNDEYİZ

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdulkadir Gözegir ise Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Amatöre hizmetin gençliğe hizmet” olduğunu gençliğe hizmet anlamında katkısı olan herkese saygı duyulması ve teşekkür edilmesi gerektiğini vurguladı. Gözegir; “ ASKF gençlere hizmet eden gençlik adına çalışan bir kurum ve bu kurum bünyesinde 70 takım bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak futbol olmasına rağmen önümüzdeki günlerde sporun her dalında hizmet vermeye başlayacağız ve tüm amatörleri federasyon bünyesinde toplayacağız. Yerel yönetimler yasası ile Gençlik Spor İl Müdürlükleri gençlik hizmetleri adı altında değiştirildi ve Sayın Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz göreve geldikten sonra federasyonumuzun ve il müdürlüğümüzün planlarının eşleştiğini gördük. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile Gaziantep ASKF tarihinde bu zamana kadar yaşanmamış bir birliktelik ve anlayış ile hizmet çerçevesinde çok iyi bir diyalog sağlamıştır.

GAZİANTEP TESİSLEŞME ANLAMINDA CİDDİ İVME KAZANMIŞTIR

Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz geldiği ilk günden itibaren kendisine bir vizyon tespit etmiş ve Gaziantep’te ki spor tesisleri adına eksiklikleri tespit ederek öncelikleri sıralayarak bunları bizimle paylaşmıştır. Böylesine ufku açık bir il müdürü ile önümüzdeki günlerde spor tesisleri anlamında Gaziantep’te ciddi ivmeler olacaktır. Ben bunun Gaziantep için büyük bir şans olduğunu ve Gaziantepli gençlerin ilerleyen zamanlarda çok iyi imkânlara kavuşacağını düşünüyorum. Bu tesisler sayesinde bizlerde gençlerimizin başarıları ile övüneceğiz. Konfedarasyon olarak geçen yıl 30. yılımızı kutladık ve tüm Türkiye’de 30 yaşındayız. Tabi Türkiye de bizimde izlediğimiz bir misyonumuz var bu misyon 13 ile 19 yaş kategorilerinde futbol müsabakaları yaptırıyoruz bunun yanı sıra 1. amatör 2. amatör ve süper amatör adında kategorilerimiz var. Bunun dışında geçen yıl oluşmuş bir  Bölgesel Amatör Ligimiz var. İleriki zamanlarda 3. ligin yerini alacak bu ligde şu anda Gaziantep olarak bizim de iki takımımız var. Şahinbey Belediyespor ve Şehitkâmil Belediyespor bu ligde Gaziantep’i başarıyla temsil ediyorlar. Biz gençliğe hizmet veren tüm kurumlar olarak daha profesyonel çalışarak tüm spor camiasının beraber olduğu, tesisiyle, kültür merkezleri ile stadyumları ile Gaziantep’i bir futbol şehri haline getirmek istiyoruz. Gaziantep’te ciddi anlamda milli takım düzeyinde sporcularımız var ve biz onlara daha iyi hizmet verebilmek adına her alanda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tabiki bütün bunlar bir vizyon işi ve yaptığımız bu tesislerin dolu dolu olduğunu görmek bizleri ayrıca memnun ediyor” dedi.

GENÇ SPORCULARDAN ASKF’YE ZİYARETGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan  basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Bir gazetecinin bünyelerinde engelli taşıma aracı olup olmadığını sorması üzerine, Şahan şuanda engelli kardeşlerimiz hizmetine sunacağımız böyle bir aracımız yok fakat en yakın sürede bu konu üzerinde çalışacağım diyerek cevap verdi. Gözegir ve Şahan engelli sporcular ve şehrin bu konuda çalışmaları hakkında görüş alışverişinde de bulunarak engelli sporcuların desteklenmesi ve onlar için gerekli zeminin hazırlanmasının şart olduğu fikrinde birliktelik sağlandı.

Çeşitli branşlarda Türkiye ve dünya birincilikleri olan genç sporcularda kendi fikirlerini ifade ederek 19 Mayıs Gençlik Bayramı dolayısı ile hazırlanan etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İkili görüş alışverişinde bulunduktan sonra TÜFAD’a geçen heyet TÜFAD’ta hep birlikte yemek yediler. Ev sahipliğini TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu’nun yaptığı yemekte eski spor camiası ve yeni nesil sporcu gençler bir araya gelerek spor hakkında konuştu. Yemeğe Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’da eşlik ederek gençler bizim geleceğimizdir, onlara destek olduğumuz takdirde inanıyorum ki çok cevherler çıkacak ve bizi onurlandıracaklardır dedi.

Yemeğin ardından Engelsiz Yürekler organizasyonuna katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’a Engelsiz Yürekler adına ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir plaket takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GENÇ SPORCULARDAN ASKF’YE ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin