Genç yetenekler Forum Gaziantep’te “Oyunda Kal” dedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç yetenekler Forum Gaziantep’te “Oyunda Kal” dediGençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu “Oyunda Kal”ın Gaziantep finali, 5 – 8 Haziran tarihleri arasında Forum Gaziantep’te gerçekleşti.

5 – 8 Haziran tarihleri arasında Forum Gaziantep’te gerçekleştirilen ve pek çok sportif aktiviteye sahne olan “Oyunda Kal” etkinliğinin finali, renkli görüntülere sahne oldu.

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirilen “Oyunda Kal” projesinin finalinde, 11-15 yaş arası gençlere yönelik basketbol antrenmanı yapıldı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Forum Gaziantep’teki finalde sahaya çıkıp kendini gösteren genç yetenekler, Temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına davet edilecek.

Genç yetenekler Forum Gaziantep’te “Oyunda Kal” dediGençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirilen “Oyunda Kal” projesinin finalinde, projenin sözcüsü ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay da katıldı. Deneyimli basketbolcu İbrahim Kutluay’dan taktikler alarak, oyunun keyfini doyasıya yaşayan genç yetenekler unutulmaz bir gün yaşadı.

Genç yeteneklerle “Oyunda Kal” devam edecek!

“Oyunda Kal” Forum Gaziantep’ten sonra Haziran sonuna kadar Türkiye çapında 4 Forum Alışveriş Merkezi’nde daha gerçekleştirilerek genç yetenekleri buluşturmaya devam edecek.

Mersin12 – 15 Haziran
Çamlık19 – 22 Haziran
Aydın26 – 29 Haziran
Bornova3 – 6 Temmuz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genç yetenekler Forum Gaziantep’te “Oyunda Kal” dedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin