GGC SANGİ’Yİ AĞIRLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GGC SANGİ’Yİ AĞIRLADIGaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), BBC Arap Servisi Türkiye Temsilcisi Abdul Naser Sangi’yi ağırladı.

Uluslararası alanda boy gösteren ve dünyaca bilinen İngiliz Televizyon Kanalı BBC’nin Arap Servisi temsilcilerinden Abdul Naser Sangi, GGC’de Gaziantepli gazetecilerle Uluslararası Gazetecilik konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

GGC’nin düzenlediği söyleşide Gaziantepli gazetecilerle buluşan Naser Sangi, gazeteciliğin yerel, ulusal ve uluslararası boyutuyla ilgili birçok konuda gazetcilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Gaziantep’te aktif olarak basın sektöründe yer alan birçok kişinin katıldığı söyleşide Naser Sangi, Gaziantepli gazetecilerin merak ettiği birçok konuda soruları da cevaplandırdı.

SANGİ MEMNUN KALDI

GGC’nin düzenlediği program kapsamında basın mensuplarıyla sohbet eden ve gazeteciliğin mahalli boyutundan, evrensel boyutuna kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulunan Sangi, kendisiyle tanışmak ve sohbet etmek için GGC’ye gelen gazetecileri tanımaktan son derece memnun olduğunu belirterek programdan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

BAŞKAN AY; “BU TÜR FAALİYETLER DEVAM EDECEK”

Yaklaşık 2 saat süren programdan sonra GGC’yi en kısa sürede yeniden ziyaret etmek istediğini belirten Abdul Naser Sangi’ye GGC Başkanı İbrahim Ay tarafından Gaziantep’e özgü bakır el işi lokumluk hediye edildi. GGC Başkanı Ay, Gaziantepli gazetecilerin mesleki anlamda ufkunun genişlemesi adına bu tür söyleşi ve programları periyodik olarak  yapacaklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GGC SANGİ’Yİ AĞIRLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin