GGC Toki evleri Kuraları çekildi yüzler güldü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

toki-kuraGaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle Beykent Mahallesi’nde yapılan 364 konutluk GGC Konutları´nın kuraları çekildi.

GGC tarafından düzenlenen kura çekimi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu´nda yapıldı. Dairelerine kavuşmanın sevincini yaşayan gazeteciler, kura çekimini heyecanla takip etti. TOKİ uzmanlarınca noter aracılığıyla gerçekleştirilen kura çekiminde Beykent Mahallesi’nde yapılan 2+1 ve 3+1 364 adet konut hak sahiplerini buldu.

Kura çekimi öncesi salonu dolduran gazetecilere seslenen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, yaşanan süreci anlattı.

BU GURURU YÖNETİMİMLE BİRLİKTE YAŞAMAKTAYIM

Gururlu, mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Başkan İbrahim Ay, “Konut problemi bu sektörün kanayan yarasıydı. 30 yıldır konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen bir konut projesi vardı. Biz göreve gelirken söz vermiştik, ‘Toplu konut projesini hayata geçireceğiz’ diye. Bugün bu gururu, bu sevinci yönetimimle birlikte yaşamaktayım. Bildiğimiz gibi Şehitkamil Bölgesinde, Beykent Mahallesi’nde 172 adet 3+1 192 adet 2+1 dairenin kura çekimini sizlerin huzurunda çekilecek. 7. ayda Allah’ın izniyle yine bu salonda anahtar teslimi yapacağız.  Toplu konutları gezdiğimizde gördük bu konutlar Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) yapmış olduğu konutların en üst seviyesindedir. Bu konutlarda işçiliğe önem verilmiş kaliteli malzeme kullanılmış, her şey detaylı bir şekilde düşünülmüştür. Bu projenin gerçekleşmesinde en büyük desteği sizlerden aldık”  dedi.

YAŞADIKLARIMI, YÖNETİMİMİN YAŞADIKLARINI YAZSAK İNANIN KİTAP OLUR

Proje gerçekleştirilirken çok zorluk çektiklerinin altını çizen Başkan Ay, “Aramıza nifak sokmak isteyenler oldu ama biz bunlara kulağımızı tıkadık, duymazdan geldik. Onlara kucak açtık, saygı duyduk. Toplu konut projesinde çok emek verdik, bu proje kolay meydana gelmedi. Bu proje gerçekleştirilirken yaşadıklarımı, yönetimimin yaşadıklarını yazsak inanın kitap olur. Biz saygı duyduk doğru bildiğimizi yaptık ve mutlu sona ulaştık. Bugün o mutluluğu sizinle paylaşıyoruz” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan İbrahim Ay, “Toplu konut projemizin yapılmasında emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek’e, AK Parti Genel Sekreteri Gaziantep Milletvekili Sayın Abdulhamit Gül’e, Gaziantep Valimiz Sayın Ali Yerlikaya’ya, TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan’a, bakanlığı döneminden bugüne bizlerden her zaman desteğini esirgemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e, değerli milletvekillerimize, ilçe belediye başkanlarımıza, ihaleyi alarak kısa sürede ev projemizin gerçeklemesinde gecesini gündüzüne katan Aksay firmasına ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRMELİYİZ

Toplu konut projesinin basın sektöründe en önemli ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Ay, şunları kaydetti: “Gaziantep; sanayisi, ticareti, kültürü, tarihi ve gastronomisiyle her geçen gün büyüyen marka bir şehir. Biz bu değişime ayak uydurmak ve kendimizi geliştirmek zorundayız. O nedenle birlik ve beraberliğimizi arttırarak devam ettirmeliyiz. Gaziantep basın yönünden zengin bir şehir ama güçbirliği yapmamız lazım. El ele vermemiz lazım. Bu salonda o bütünlüğü görebiliyorum. Bugün bu salonda muhabirinden tutun, dağıtıcısına, matbaacısına kadar ben onlara gizli kahramanlar diyorum. Bizler evimizde yatarken geceleri çalışan matbaada emekçi kardeşlerimiz var. Aramızda karda, kışta gazete dağıtımı yapan arkadaşlarımız var. Yani bu ekibin A’dan Z’ye hepsi burada mevcut. Bunların arasında Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak hiçbir kurum ayrımı yapmadık. Ekmeğini gazetecilik mesleğinden kazanan herkes adaletli bir şekilde toplu konut projemizden faydalandı. Projemiz hepimize hayırlı olsun, mutluluk içinde oturmak nasip olsun” dedi.

Konuşmanın ardından GGC Başkanı İbrahim Ay, ilk kura çekimlerini yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GGC Toki evleri Kuraları çekildi yüzler güldü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin