GIDA MÜHENDİSLERİ AVRUPADA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GIDA MÜHENDİSLERİ AVRUPADAGıda Mühendisliği Bölümünün koordinatör olduğu “Gıda Endüstrisi-Gıda Mevzuatı, Sektöre Etki Analizi, Eğitim, İşbirliği ve Avrupa Ağı – Uzaktan Eğitim” konulu AB projesinin ikinci toplantısı Almanya’da yapıldı.

Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından yürütülen, açılış toplantısı 20 Kasım 2012’de Gaziantep’te yapılan “Gıda Endüstrisi-Gıda Mevzuatı, Sektöre Etki Analizi, Eğitim, İşbirliği ve Avrupa Ağı-Uzaktan Eğitim – Food Industry,  Food Legislation, Impact Analysis, Training and Cooperation  Network in Europe-E-Learning” konulu AB Hayat Boyu Öğrenme projesinin ikinci toplantısı Almanya’nın Monchengladbach kentinde, Niederrhein Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Gaziantep Üniversitesinden Prof. Ali Rıza Tekin, Y. Doç. Dr. Bülent Belibağlı, ve Y. Doç. Dr. Coşkun Dalgıç, MKV Danışmalık şirketinden Dilek Volkan, Almanya Niederrhein Üniversitesinden Prof. Dr. George Wittich, Dekan Prof. Dr.-Ing. Günter Wentzlaff  İle ERASMUS koordinatörü Prof. Dr. Peter Kronsbein, TUGIS’ten Selçuk Maruflu ve Öznur Buzbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından Dr. Muhammet Demirtaş ve Ahmet Budaklıer, Romanya Oradea Üniversitesinden Prof. Adrian Timar ile Litvanya Vilnius Üniversitesinden Prof. Dr. Valdas Laurinavicius katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan GAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Tekin, 2–5 Nisan 2013’te yapılan toplantıda projenin eğitim modüllerine ilişkin ortakların katkılarının değerlendirildiğini ve bundan sonraki yol haritasının belirlendiğini söyledi.

GIDA MÜHENDİSLERİ AVRUPADA

Prof. Dr. Tekin, “Türkiye’nin sekiz şehrinde (Konya, İzmir, Bursa, İstanbul, Samsun, Edirne, Adana, Antalya) ortaklardan TUGİS’in (Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası) organize edeceği seminerlerin tarihleri saptanmıştır. Daha sonra ortakların bir kısmı, konuya ilişkin uygulamaları görmek üzere yöredeki bir çikolata fabrikasını ziyaret etmişlerdir” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GIDA MÜHENDİSLERİ AVRUPADA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin