GİKAD’tan “Bolluk ve bereketi hayatımıza nasıl çekeriz?” semineri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gikad-seminerKadınlar; Girişimci Kadınları Destekleme Derneği’nin düzenlediği; Biyoenerji Uzmanı Zeynep Sevil Güven’in “Bolluk Ve Bereketi Hayatımıza Nasıl Çekeriz?” konulu söyleşisinde buluştu.
Sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden çalışan dernek yöneticileri ve üyeleri Aşina Gaziantep Mutfağı’nda toplandı. GİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Aşnük’ün öncülüğünde kadınlara yönelik bu faydalı etkinlik katılımcıların ilgisini çekti. 60 kişinin katılımıyla gerçekleşen seminerde Uzm. Zeynep Sevil Güven yüksek benliği; yaşamda bolluk ve bereketi çekmek için programlamanın yollarını öğretti. Yeryüzünün zenginliklerini yaşamımızdaki enerjiyle harmanlayarak kolaylıkla çekebilmenin aslında bilinçaltımızdan geçtiğini söyleyen Güven her şeyi şimdiki zamana imgeleyerek yer yer sözlü ifadelerle bunu benliğimize işlemek gerektiğinin altını çizdi.
“Yaşamınızın Bolluk Ve Bereketle Dolu Olmasını İstiyoruz.”
Eğitime ve sosyal bilinçlenmeye önem veren ve bu hususta başarılı çalışmalara imza atan Girişimci Kadınları Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Aşnük: “Biz kadınlar geçmişten günümüze güç timsali simgeler olarak adlandırıldık. Bir kadının eğitimi bir neslin eğitimi ilkesini hedef edindik. Bu hususta kadınları bilinçlendirmek ve farkındalıklarını yaratmak için üstümüze düşen görevi yerine getirmeyi borç biliriz. Biz Girişimci Kadınları Destekleme Derneği olarak meslek sahibi olmak isteyen kadınlara yol göstermeyi hedeflerken bizim yaşamış olduğumuz zorlukları onların yaşamamalarını ve karşılaşabilecekleri problemleri nasıl daha kolay aşabileceklerini onlarla paylaşmak istiyoruz. Bunun yanısıra bu yılın ilk etkinliği olan söyleşimizde iş yaşantısında ve normal yaşantıdabereketi nasıl katabileceğimize dikkat çekmek istiyoruz. Başka projelerde de aynı ekip ruhuyla amacımıza ulaşmak için Girişimci Kadınlar olarak başrolü alacağımızın sözünü veriyoruz. Yaşamınızın bolluk ve bereketle dolu olmasını cani gönülden istiyoruz. Katılımıyla bizleri onurlandıran Zeynep Sevil Güven’e, bu organizasyonda emeği geçen dernek üyelerimize, Gaziantep mutfağının sayılı restaurantlarından Aşina Restaurant’a bizleri ağırladıkları için teşekkürlerimizi sunarız.” Diyerek sözlerini tamamladı.
Seminer; öğle yemeği ikramı, Zeynep Sevil Güven’e hediye edilen bakır fincan takımı ile şehrimizin el emeği kutnu fuları takdimi sonrası fotoğraf çekimiyle son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GİKAD’tan “Bolluk ve bereketi hayatımıza nasıl çekeriz?” semineri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin