GKV’Lİ MİNİKLER ATATÜRK’Ü ANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GKV’Lİ MİNİKLER ATATÜRK’Ü ANDIGaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu Öğrencileri Atatürk’ün ölümünün 74. yılında düzenlenen törenle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Anma töreninde konuklar arasında büyük bir hüzün hakimdi. GKV Anaokulu Şirinler, Arılar ve Mavi Boncuklar sınıfları öğrencilerinin yaptığı gösteriler konukları duygulandırırken Atatürk Oratoryosu izleyenleri adeta büyüledi.

Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde GKV Özel Anaokulunda düzenlenen törene katılan konuklar duygulu anlar yaşarı. Arılar, Mavi Boncuklar ve Şirinler Sınıfı öğrencilerinin görev aldığı anma töreninde bir konuşma yapan GKV Özel İlkokul Müdür Yardımcısı Neslihan Türkistanlı yakın tarihimizle ilgili olaylar başta olmak üzere Atatürk’ün hayatının ve yaşam öyküsünün yeni nesillere doğru öğretilmeye çalışıldığını belirterek “Bugün hepimiz yastayız. Bugün Türk milleti yasta. Ulu Önderimiz Atatürk 74 yıl önce ebediyete intikal ederken bize büyük bir miras bıraktı. Bu mirasın bekçileriyiz. Bu mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılması için kurum olarak yakın tarihimizde yaşanan bütün olaylar başta olmak üzere Atatürk’ün doğumundan ölümüne kadar geçen süreçte yaşadıkları, bizlere kazandırdıkları öğrencilerimize doğru kaynaklardan, doğru bilgilerle öğretilmektedir. Bugün okul öncesi eğitim almakta olan öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bu program aslında Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olan çocuklarımızın dünyaya vereceği en güzel mesajdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyoruz.” dedi.

Öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği Atatürk konulu parçalar büyük dikkat çekerken, üzerinde askeri üniformalar bulunan minik çocukların sergilediği tablo izleyenleri gururlandırdı. Sinevizyon gösterisiyle Atatürk’ün yaşamından kesitlerin sunulmasının ardından Atatürk Oratoryosunu canlandıran minik öğrencilerin heyecanları ve sahne performansları dikkat çekti. Atatürk’e Verilen Sözler, Büyük Atam ve En Büyük Atatürk konulu sunumlarla anma törenine farklı bir boyut kazandıran minik öğrenciler hep birlikte seslendirdikleri şiirler ve şarkılarla gösterilerini sonlandırdı. İzleyenlerin zaman zaman hüzünlendiği, zaman zaman gururlandığı Atatürk’ü anma töreninden geriye akıllarda askeri kıyafetler içerisindeki minik öğrencilerin Atatürk’ün Büyük Taarruz öncesi karargâhta silah arkadaşlarıyla değerlendirme yaparken sergilenen görüntüler kaldı. GKV Özel Okullarında Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında hafta boyunca çeşitli panel, gösteri, oratoryo ve sergilerin açılacağı da ifade edildi.

GKV’Lİ MİNİKLER ATATÜRK’Ü ANDI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV’Lİ MİNİKLER ATATÜRK’Ü ANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin