GKV İlkokulu mezunlarını uğurladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ilkokuldan bu yıl mezun olan 188 öğrenci için düzenlediği kep töreniyle öğrencilerini uğurladı. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın da katıldığı törende öğrencilerin yaptığı bir birinden farklı etkinlik izleyenleri büyüledi.

2015-2016 eğitim öğretim yılının son günlerinde çeşitli kademelerden mezun olan öğrencilerini düzenlenen kep törenleriyle uğurlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları son olarak ilkokuldan bu yıl mezun olan 188 öğrencisini uğurladı. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan ile çok sayıda davetlinin katıldığı kep töreninde öğrenciler bir birinden farklı etkinliklerle konukları adeta büyüledi. GKV Özel Okullarının Türkiye’nin en saygın eğitim kurumları arasında yer aldığını ifade eden Okul Müdürü Mustafa Şenel başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek emeği geçenleri kutladı. Okul Müdürü Mustafa Şenel konuşmalarının ardından düzenlenen bayrak flama devir teslim töreninde duygulu anlar yaşandı. Bu yıl mezun olan öğrenciler bayrak ve flamayı 4.sınıfa geçen öğrencilere törenle teslim etti. GKV Özel Liseleri dans kulübü öğrencileri tarafından geceye özel sahnelenen dans gösterilerinin ardından öğrenciler koro halinde parçalar seslendirdi. Görsel şova dönüşen gösteriler herkesin ilgi odağı olmayı başardı. Sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere sembolik olarak diplomalarının verilmesinin ardından öğrenciler marşlar eşliğinde keplerini fırlatarak ilkokula veda etmenin heyecanını yaşadılar. Törenin sorunda veliler öğrencileriyle günün anısına fotoğraf çektirirken okulun kurucuları olan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’a teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV İlkokulu mezunlarını uğurladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin