GKV Yıldız Erkeklerde Şampiyon oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GKV Yıldız Erkeklerde Şampiyon olduKatıldıkları il şampiyonasında 22 maçı yenilmeden kazanarak yenilmez şampiyonlar unvanını alan Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Yıldız Erkek Basketbol Takımı, önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek olan bölge şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda oynadığı 22 maçı da kazanarak yenilmez şampiyon unvanıyla il şampiyonluğunu ilan etti.

Çift devreli lig statüsüne göre oynanan maçlarda, GKV Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Zirve Üniversitesi Spor Kulübü, Gençlikspor Kulübü, Güney Eğitim Spor Kulübü A Takımı, Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü, M. Akif Ersoy Spor Kulübü, Bakospor, Türk Telekom ve Güney Eğitim Spor Kulübü B Takımlarını ikişer kez yenerek ligi lider tamamlayarak yenilmez şampiyon unvanıyla il şampiyonu oldu. Play-off serisinde önce Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübünü 2-0’lık seri ile geçen GKV Spor Kulübü final serisinde Zirve Üniversitesi Spor Kulübü’nü iki karşılaşmayı da kazanarak şampiyon oldu.

Bilgin Bilginsoy (Kaptan), Yılmaz İsaoğlu, Asım Kepkep, Vehbi Kepkep, Emre Guntin, Emre Elmacıoğlu, Emre Özyazgan, Enes Bilir, Kadir Güllüoğlu, Ozan Gökdağ, Eren Kaleoğlu ve Sercan Özen’den oluşan GKV Yıldız Erkek Basketbol Takımı, 6-9 Mart 2012’de Kahramanmaraş’ta yapılacak bölge şampiyonasına katılarak Gaziantep’i temsil edecek. GKV Yıldız Erkek Basketbol Takımı yoğun bir antrenman maratonuyla şampiyonaya hazırlanırken elde ettikleri sonuç gerek GKV Özel Okullarının gerekse Gaziantepli sporseverlerin gurur kaynağı oldu.

AZİMLİ VE ÇALIYMANIN SONUCUNU ALDIK
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr. Atanur Vergili, “Şampiyon takımımızda görev alan öğrencilerimizi, çalışmalarında sürekli destek olan beden eğitimi öğretmenlerimiz ve antrenörlerimizle takıma her türlü desteği sağlayan öğrenci velilerimize, okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Alınan sonuçlar bir tesadüf değil, azimli ve sabırlı çalışmaların soncudur. Umuyoruz ki Kahramanmaraş’ta önümüzdeki günlerde yapılacak olan bölge şampiyonasında da takımımız şampiyonluk kupasını kucaklayarak Gaziantep’e armağan edeceklerdir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV Yıldız Erkeklerde Şampiyon oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin