GKV’de Atatürk ve Cumhuriyet Konulu Resim Sergisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim sergisi açıldı. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy tarafından açılışı yapılan sergi sonrası Ersoy minik ressamları kutladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 96.yıl dönümü etkinlikleri tüm yurtta devam ederken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında da bir birinden farklı etkinliklerle kutlamalar devam ediyor. GKV Özel Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim sergisi açıldı. Açılış törenine GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, Genel Müdür İsmet Tiryaki’nin yanı sıra idareci ve öğretmenler katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Farklı Etkinliklerle Kutlanıyor

Cumhuriyetin kuruluşunun 96.yıl dönümünün çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki açılışı yapılan serginin etkinlikler kapsamında gerçekleştiğini ifade ederek “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96.yılını büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz. Kurumlarımız genelinde eğitim öğretim faaliyeti gösteren okullarımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında birçok faaliyet gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde anaokulu öğrencilerimizin gurur veren kortej yürüyüşü ve ardından salon gösterileri hepimizi gururlandırdı. Bu gün ortaokul öğrencilerimiz tarafından Atatürk ve Cumhuriyet konulu serginin açılışını yapıyoruz. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Serpil Ertem’in rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından yapılan sergimizin açılışını Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’un da katılımıyla gerçekleştirdik. Ekim ayı sonuna kadar bir birinden farklı etkinliklerle Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya devam edeceğiz. Emeği geçen bütün öğrenci, idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Sergi açılışının ardından GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy öğrencilerle uzun uzun sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler alırken eserleri öğrencilerle birlikte  yakından inceledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV’de Atatürk ve Cumhuriyet Konulu Resim Sergisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin