Mezarlık kavşak 10 gün boyunca tek şerit olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprü genişletilmesi yapılan Mezarlık Köprülü Kavşak’taki çalışmalardan dolayı trafik akışı 10 gün boyunca tek şeritten sağlanacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Nizip Caddesi ile Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı, 13016 nolu sokak arasında kalan bölüm içerisinde yapılacak olan toprak işleri, sanat yapıları, köprü, yol genişletme ve üstyapı inşaatından dolayı köprü 28 Temmuz Cumartesi günün gece 01.00’den itibaren 10 gün süreyle Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı arasında kalan Mezarlık Kavşağı üzerindeki trafik akışı kontrollü olarak 1 gidiş 1 geliş olarak sağyanacaktır” denildi.

Bu açıdan, Mezarlık Kavşağı’nda yapılacak olan çalışmalardan dolayı vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için yol üzerine yerleştirilecek olan trafik işaret ve yönlendirmelerine uymaları gerektiği açıklandı.

Mezarlık kavşak 10 gün boyunca tek şerit olacak
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mezarlık kavşak 10 gün boyunca tek şerit olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin