GOL KRALI AKDORA’DAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GOL KRALI AKDORA’DAN

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Eskişehir’de gerçekleştirilen Türkiye 14 yaş ve altı bay-bayan salon hokey Türkiye şampiyonasında Gaziantep Akdora Gençlik ve Spor Kulübü bay ve bayanlar takımlarında Türkiye birinciliğini elde ederken en iyi erkek ve bayan kaleciler ile turnuva gol kralı da Akdora Spor Kulübünden çıktı.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Eskişehir’de gerçekleştirilen Türkiye 14 yaş ve altı bay-bayan salon hokey Türkiye şampiyonasında Gaziantep’in önde gelen kulüplerinden birisi olan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Bay ve Bayan takımları şampiyonluk ipini göğüsleyerek Gaziantep’e iki şampiyonluk birden kazandırdı. Turnuvanın erkekler gol kralcığını da kimseye kaptırmayan Akdora Gençlik Ve Spor Kulübü sporcularından Celal Aydın ismini gol krallığına başarıyla yazdırmayı başardı. Turnuvanın en iyi bayan ve erkek kalecilerin de Akdora Spordan seçilmesi hokey sporunun Akdoralı sporcular tarafından nasıl benimsendiğini ve profesyonelleştirildiğinin gösterilmesi açısından rakip takımlar tarafından adeta alkışlandı.  Turnuvanın en iyi bayan kalecisi seçilen Akdora Spor’un lisanslı oyuncusu Rümeysa Özkabalcı ve en iyi erkek kaleci seçilen İskender Kaya vatandaşların adeta ilgi odağı haline geldi. Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Eskişehir’de gerçekleştirilen Türkiye 14 yaş ve altı bay-bayan salon hokey Türkiye şampiyonasında bayanlarda Akdora Gençlik ve Spor Kulübü birinciliği elde ederken 2.lığı Nizip Gençlik Spor Kulübü ve 3.lüğü Konya Belediye Spor Kulübü elde etti. Erkeklerde dereceye giren takımlar arasında 1. Akdora Gençlik ve Spor Kulübü 2.liği Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü ve 3.lüğü Nizip Gençlik Spor Kulübü elde etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GOL KRALI AKDORA’DAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin