GÖLLÜCE TIP MERKEZİ HASTANEYE DÖNÜŞÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÖLLÜCE TIP MERKEZİ HASTANEYE DÖNÜŞÜYORGaziantep Büyükşehir Belediyesi, Göllüce mevkiinde bulunan ve kapasitesi vatandaşlar için düşük olan İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi’ni hastaneye dönüştürüyor.

Gaziantep ve bölge illerdeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi’ne ek bina yapan belediye, fiziki ve idari bölümlerini genişlettiği tıp merkezini hastaneye çeviriyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi’nde yaklaşık 6 yıldan bu yana 2 milyona yakın hasta tedavi gördü. Bu rakamın mevcut tıp merkezi için yetersiz olduğu ve ihtiyacı karşılayamadığını gören tıp merkezi yetkilileri, binayı hastaneye dönüştürme kararı aldı.

Kadın doğum, dâhiliye, genel cerrahi, genel poliklinik, nöroloji, psikiyatri, intaniye, çocuk, fizik tedavi, ağız ve diş laboratuar gibi branşlarda verdiği başarılı sağlık hizmetine cilt, ortopedi ve göz gibi branşları bünyesine katan hastanenin bu sene içinde hizmet vereceği açıklandı.

GÖLLÜCE TIP MERKEZİ HASTANEYE DÖNÜŞÜYOR

Gaziantep ve bölge illerinden gelen hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi, vatandaşların daha kapsamlı sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla merkezi genişleterek hizmet ağını yükseltiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen  “İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi Yapımı İşi” Göllüce mevkiinde, 800 metre karelik bir alan üzerinde 8 kat olarak tasarlandı. Hastane içinde ameliyathaneler, poliklinikler ve hasta yatak odaları bulunacak. Yapımına hızla devam edilen hastane tamamlandığında vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek modern bir sağlık merkezine kavuşmuş olacak.

Şu anda 3 katı tüm fonksiyonlarıyla hizmet veren merkezinde inşaat çalışmalarının ardından Ekim ayı içerisinde tamamlanarak Göllüce Hastanesi olarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÖLLÜCE TIP MERKEZİ HASTANEYE DÖNÜŞÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin