“GÖNÜL DOSTLARI” ALBÜMÜ PİYASALARDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"GÖNÜL DOSTLARI" ALBÜMÜ PİYASALARDAIrmak müzik prodüksiyon tarafından hazırlanan “Gaziantep Gönül Dostları” albümü Antik Konak’ta düzenlenen galada müzik severlerle buluştu.

Antik Konak’ ta düzenlenen geceye Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Salih Efiloğlu, basın mensupları, söz yazarı ve bestekârların yanı sıra birçok müziksever katıldı.

Geceye katılan Şahinbey kaymakamı Uğur Turan yerel sanatçılara destek olunması gerektiğini belirterek böylesine muhteşem beşlinin bir araya gelerek hazırladığı eserleri dinlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turan, “ Ben müziği çok seviyorum. Burada belki de Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor. Tüm müzik dallarında eserler seslendiren beş sanatçımız bir araya gelerek güzel bir albüm hazırlamışlar. Ben huzurlarınızda emeği geçen herkese özelliklede yapımcı ve bestekâr Habib Özkilislioğlu’na teşekkür ediyorum Böylesine başarılı bir albüm yaptıkları için! Sanatçılarımıza başarılar diliyorum” dedi.

"GÖNÜL DOSTLARI" ALBÜMÜ PİYASALARDAŞehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın ise, “Sanatçılarımız bizim değerlerimiz. Her zaman onlara destek olmalıyız. Ben burada olmaktan çok keyif aldım. Gerçekten muhteşem bir geceydi. Sanatçılarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Salih Efiloğlu müziğin her türünün kültürümüzü yansıttığını belirterek Gaziantep’te müziğe gönül vermiş birçok sanatçının olduğunu ifade etti. Yerel sanatçıları her alanda desteklemeye hazır olduklarını belirten Efiloğlu sanatçılara başarılar diledi.

Yapımcı, söz yazarı ve bestekâr Habip Özkilislioğlu yaptığı açıklamada. “ Bu Albüme çok emek verdik. Sanatçılarımız canla başla çalıştı ve gece gündüz demeden bu albümü bu gün beğeninize sunduk. Çok zorluklarla karşılaştık ama düşmedik. Susturmaya çalıştılar susmadık söyledik. Yıkılmadık ayaktayız. Yerel yönetimlerden, iş adamlarından ve kurumlardan hiç bir destek almadan gücümüzün yettiğince bu ulusal albümü hazırladık ama bundan sonra artık tüm yöneticilerimizden destek bekliyoruz. Bir telefonla hiçbir karşılık beklemeden mekânını bize açan değerli kardeşim Akın Bozgeyik’e çok çok teşekkür ediyorum. Çünkü Gaziantep’te birçok kapı yüzümüze kapanırken, o kapılarını sonsuz açtı Burada bulunan değerli kaymakamlarımıza, kültür müdürümüze ve siz sevgili dinleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz bu gece ulusal albümle bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ben huzurlarınızda sanatçılar Hüseyin Yıldırım, Zeki Özer, Murat Canses, Cesim Araboğlu, Soner Baltalıoğlu’na, Şair Murat Baykam, sanatçı Ömer Danış, Halil Üzgüni, Burhan Onur ve Kadir Ayluk’ a, her zaman her yerde yanımızda olan yerel sanatçılara desteğini esirgemeyen Narkoz Gazetesi ve Başak Ajans’a bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

"GÖNÜL DOSTLARI" ALBÜMÜ PİYASALARDA15 Mart’ta piyasalara çıkan “ Gönül Dostları” albümü tüm müzik marketlerde bulabilirsiniz diyen sanatçılar bu albümle çok iddialı bir çıkış yakalayacaklarını ifade ettiler. Irmak müzik prodüksiyon tarafından hazırlanan gönül dostları albümünde bir araya gelen sanatçılar Hüseyin Yıldırım, Zeki Özer, Murat Canses, Cesim Araboğlu ve Soner Baltalıoğlu seslendirdikleri eserlerle gecede müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.

Irmak müzik prodüksiyon, Başak Ajans, Narkoz Haber Gazetesi, Antik Konak ve sanatçıların desteği ile hazırlanan geceye Gaziantepliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Gece geç saatlere kadar süren gecede müzik severler doyasıya eğlendiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GÖNÜL DOSTLARI” ALBÜMÜ PİYASALARDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin