GSMMMO’dan Zirve’ye Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSMMMO’dan Zirve’ye ZiyaretGaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (GSMMMO) Başkanı Hüseyin Özbay ve yönetim kurulu üyeleri Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’yı makamında ziyaret etti.

Zirve Üniversitesi’yle ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirten GSMMMO Başkanı Hüseyin Özbay, “Bizler büyük bir meslek camiasının sorumlu bireyleri olarak, bilimin ve bilginin ışığında her türlü zorluklara rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ortak projelerde Zirve Üniversitesi’yle bir arada çalışmayı her zaman isteriz.” diye konuştu.

Muhasebeciler ve mali müşavirlerin zorlu bir görev üstlendiğinin altını çizen Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, bu görevi yürütecek kişilerin çok donanımlı olması gerektiğini söyledi. Kısa, sektör çalışanlarının mesleklerini layıkıyla yapabilmeleri için gelişmeleri takip etmeleri gerektiğini vurgulayarak, “Muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleklerini icraa eden arkadaşlarımız yeni kanunlar hakkında mutlaka bilgi sahibi olmalı. Gerekli görülen konularda bir bilim merkezi olarak işbirliğine daima açığız.” dedi.

GSMMMO’dan Zirve’ye Ziyaret
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSMMMO’dan Zirve’ye Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin