GSO’DAN PENTEX FUARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSO’DAN PENTEX FUARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISIGaziantep Sanayi Odası’nda (GSO), 20-23 Şubat 2014 tarihinde kapılarını açacak olan 3.Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX) öncesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

GSO Sani Konukoğlu Meclis Salonunda yapılan toplantıya, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, PENKON Dernek Başkanı Mehmet Haskaya, GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü, Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya ile firma temsilcileri katıldı.

Ortadoğu Fuar Merkezi ‘nde (OFM) 20 Şubat 2014’te açılacak fuar öncesi, 2. Penye Tekstil ve Teknolojileri Fuarı değerlendirilerek fuar hazırlıkları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda bir konuşma yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, fuara katılacak olan firmalara yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Gaziantep’te ilk fuarı düzenlediğimizden bugüne yaptığımız çalışmalarla fuar sayısını arttırdık. Kentimizi ve ürünlerimizi daha geniş bir şekilde tanıtma fırsatı yakaladık. Düzenlediğimiz fuarlarda katılımcı firma sayısını ve ziyaretçi sayısını arttırdık. Bunu el ele vererek ortak akılla sağladık. Bu başarının devam etmesinde ve gelişmesinde penye ve triko sektör temsilcilerinin de büyük destekleri oldu. Kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Konukoğlu, 3.Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nda da GSO olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

PENKON Dernek Başkanı Mehmet Haskaya da yaptığı konuşmada katılımcılara PENTEX fuarı hakkında bilgi vererek, 2013 yılında düzenlenen 2. Penye Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nın başarılı geçtiğini 3.’sü düzenlenecek fuarda katılımcı firma ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Haskaya, penye ve triko sektöründe kaliteli ve modaya uygun ürün ürettiklerini, fuarın bu ürünleri tanıtmada önemli bir unsur olduğunu söyledi.

Penye ve konfeksiyon sektörünün genel sorunlarının görüşüldüğü toplantı 3.Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nın başarılı geçmesi temennisiyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO’DAN PENTEX FUARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin