GSO Başkanı Konukoğlu’nun Gaziler Günü Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatan uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin “Gaziler Gününü” kutlayarak şükran ve minnetlerini sundu.

Konukoğlu, yayınladığı mesajda “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimizin bekası uğruna cani pahasına üstün fedakârlıklar gösteren Gazilerin, bu ülkenin gurur nişaneleri ve gözbebekleri olduğunu kaydeden Konukoğlu, şöyle devam etti:

“Şehit ve gaziler için ne yapılsa onların fedakarlıklarını karşılamaz” diyen Konukoğlu, şöyle devam etti:

GSO Başkanı Konukoğlu'nun Gaziler Günü Mesajı

“Gazilerin değerinin anlaşılması ve hak ettikleri övgü ve minnet duygularını yaşamaları açısından 19 Eylül Gaziler Günü ayrı bir önem taşımaktadır. Vatanı, milleti, şanlı bayrağı uğruna canlarını siper eden gazilerimizin sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak millet olarak bir vefa borcumuzdur.

Birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla büyük ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkarak, kardeşliğimizi pekiştirmeli ve onlara layık bireyler olmalıyız. Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi Türk Milleti olarak her zaman sevgi ve saygıyla anmak boynumuzun borcudur.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun ömür diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO Başkanı Konukoğlu’nun Gaziler Günü Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin