Oğuzeli’nde Başkan Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek

featured
Oğuzeli’nde Başkan Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli’nde Başkan Mehmet Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken adaylar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Oğuzeli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek geldi.
KAÇEP Oğuzeli Başkanı Özlem Günaslan, “Başkanımız Mehmet Sait Kılıç’ın seçilmeden önce Kadınlar için söz verdiği tüm projeleri gerçekleştirdiğini biliyoruz. Bunlardan en önemlisi “Hanım Eller” projesi. Oğuzeli’nde artık kadınlar üretiyor ve ilçemize kazandırıyor. Nar Ekşisi, kurutmalık ve daha birçok ürünü kurduğumuz kooperatifte üretiyor ve kadınlarımıza iş imkanı sunuyoruz. Başkanımız Sait Kılıç’ın ilçe kadınlarımızın istihdamına yönelik bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin dışında birçok projeyi de hayata geçireceğinin müjdesini vermek istiyorum. Oğuzeli’nde üreten kadınlar Mehmet Sait Kılıç’a tam destek veriyor” dedi.

Oğuzeli’nde Başkan Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek

Oğuzeli’nde Başkan Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek

HANIMELLER PROJESİ İLE KADINLARIMIZ ÜRETİYOR

Günaslan, Başkan Mehmet Sait Kılıç’ın Oğuzeli için hayata geçireceği projelerin kadınlardan taktir topladığına değinerek şunları söyledi: “Nar Hanımellerde Hayat Buluyor Projesi ile ilçemizin sembolü olan Nar meyvesinin üretiminin devam etmesi ve girişimci kadınlarımızın istihdama kazandırılması sağlandı. Bu anlamda Girişimci hanımlarımızın özverili çalışmalarıyla nar üreticilerimize atölyede hizmet vermeye başlamdı. Girişimci çok sayıda kadınımız Yöresel Gıda Üretimi ve Paketleme eğitimleri aldı. Böylece Nar değerlenerek üreticiyi teşvik etmiş, girişimci hanımlarımız da iş hayatının içinde yer alarak Oğuzeli Hanımelleri Kadın Kooperatifi oluşumu serüveni başlamış oldu.

YENİ DÖNEMDE ÇOK SAYIDA PROJE OĞUZELİ’Nİ BEKLİYOR

Yoğurtçu Tepesi Uydu Kent Projesi, Soğuk hava deposu projesi, Macera parkı projesi, Yaşlı/Emekli yaşam evi projesi, Kreş projesi, Salça ve kuru biber çekme tesisi projesi, Gençlik merkezi ve halk kütüphanesi projesi gibi bir çok proje başkanımız Sait Kılıç tarafından yeni dönemde Oğuzeli’ndeki vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak.

KREŞ PROJESİ İLE KADINLAR ÇALIŞMA HAYATINDA DAHA AKTİF OLACAK

Özellikle çalışan kadınlarımızın en büyük sorunlarından bir tanesi olan kreş sorunu başkanımızın yeni dönemde en önemli projelerden bir tanesi. Kreş projemiz ile ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakabileceği merkezler oluşturulacak.

Oğuzeli’nde Başkan Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek
Oğuzeli’nde Başkan Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli’nde Başkan Sait Kılıç’a kadınlardan tam destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin