GTB’de oylar Ahmet Tiryakioğlu’na

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTB’de oylar Ahmet Tiryakioğlu’naGSO ve GTO’nun ardından GTB’de yapılan meclis seçiminde Ahmet Tiryakioğlu ekibiyle birlikte 11 meslek gurubunda birden seçimleri kazanarak borsa tarihinde bir ilkin yaşanmasını sağladı.

GTB hizmet binasında huzurlu bir ortam içerisinde başlayan Gaziantep Ticaret Borsası seçimleri olaysız ve sakin geçti. GTB Başkanı Ömer Çelik ve Ahmet Tiryakioğlu ilk oylarını kullananlar arasında yer alırken her iki isim seçim öncesi bir birlerine başarı dilediler. Olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığı Gaziantep Ticaret Borsasında 11 meslek gurubunda birden Ahmet Tiryakioğlu ve ekibi kazanarak GTB’de yeni bir dönemin başlamasını sağladılar. 22 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan seçimlerde ise GTB meclis başkanlığı, başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeleriyle diğer organlarını seçecek.  11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılan seçimler saat 09.00’da başladı. Saat 17.00’da sandıkların açılmasıyla başlayan oy sayım sonuçlarında  11 meslek gurubundan GTB meclisini oluşturacak olan 27 isim Ahmet Tiryakioğlu ve ekibinden oluştu. Seçim sonrası bir değerlendirme yapan Ahmet Tiryakioğlu birlik ve beraberlik içerisinde ve huzurlu bir ortam içerisinde gerçekleştirildiğini ifade ederek “GTB meclis seçimleri huzurlu bir ortam içerisinde gerçekleşmiştir. Elde edilen sonuçlar Gaziantep’in ortak başarısıdır. 22 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle GTB Meclis Başkanı, yardımcıları, yönetim kurulu başkan ve yardımcılarıyla diğer organlarını oluşturacaktır. Bu seçiminde birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyor, destek ve katkılarından dolayı dostlarımıza, GTB üyelerine ve bizlere inanlara teşekkür ediyorum” dedi.

GTB 22 Mayıs’ta organlarını belirleyecek

11 Mayıs Cumartesi günü yapılan GTB seçimlerinin ardından yeni meclise 27 üyenin girdiği ve 22 Mayıs 2013 tarihinde yeni meclisin ilk oturumda meclis ve yönetim kurulu başkanlarıyla yönetim kurulu üyelerini belirleyeceği de açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB’de oylar Ahmet Tiryakioğlu’na

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin