GTB emekli personelleri deneyimlerini anlattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) emekliye ayrılmış çalışanlarını ve kurum içerisinde görev yapan personellerini ‘ Kaynaşma ve Bilgi Paylaşım’ toplantısında bir araya getirdi.

GTB Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, GTB bünyesinde çeşitli tarihlerde ve görevlerde bulunmuş emekli çalışanlar ile personeller katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTB Genel Sekreter Vekili Özgür Bayram, amaçlarının kurumun eski ve yeni personellerini bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Bugün bir dünya borsası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen GTB’nin temelinde emekliye ayrılmış tüm personellerin değerli katkılarının olduğunu kaydeden Bayram,” Geçen sene ‘GTB Buluşma Günleri’ adı altında emekli personellerimiz ve aileleriyle bir araya gelmiştik. Bu sene ise tüm eski ve yeni çalışanlarımızı kurum içerisinde ağırlamak istedik.  Bu toplantının bilgi, deneyim ve tecrübelerin paylaşılması, birliktelik ruhunun pekişmesi açısından yararlı olacağına  inanıyoruz” dedi.

Toplantıda, GTB bünyesinde hangi yıllarda ve hangi görevlerde çalıştıklarını anlatan emekli personeller, geçmişte yaşadıkları anıları dile getirirken duygusal anlar yaşandılar. Görevlerini devrettikleri genç meslektaşlarına tecrübelerini aktararak çeşitli tavsiyelerde bulunan emekli GTB personelleri, eski mesai arkadaşları ile yıllar sonra bir araya gelmekten ve kurumlarının kendilerini hiçbir zaman unutmamasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İLK BAYAN MEMUR

GTB’nin, üyelerine Şirehanında hizmet verdiği yıllarda işe başladığını ve burada görev yapan ilk bayan memur olduğunu anımsatan eski Tescil Müdürü  Asiye Güngör ise ”Ticaretin erkek eliyle şekillendiği bir bölgede bir bayanın kurumda dahi olsa çalışmaya başlaması o dönem biraz garipsenmişti. Zaman içerisinde işimde başarılı olmam ve gayretim sayesinde bu ön yargılar tamamen ortadan kalktı. 1997 yılında GATEM’de kurulan şuan ki hizmet binasına 10 personelimizle birlikte taşınmıştık. O tarihten bu yana borsamızın sürekli değişim ve gelişim göstererek Türkiye’nin en büyük borsaları arasında yer alması bizler açısından hep bir gurur ve mutluluk kaynağı olmuştur” dedi.

GTB’nin yürüttüğü ve uygulamaya koyduğu projeler hakkında da bilgilendirilen emekli personeller daha sonra GTB çalışanlarıyla birlikte yemek yiyerek, toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

‘ Kaynaşma ve  Bilgi Paylaşım’ toplantısına eski kurum çalışanları, Asiye Güngör, Latife Havuççuoğlu, Bahattin Tabur, Ali Doğan, Kenan Sönmez, Adnan Bozkurt, Ahmet Duran, Cafer Sezer, İsa Polat ve  Abdi Yiğit katıldılar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB emekli personelleri deneyimlerini anlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin