GTB Şehreküstü Konakları’nda 3 bin kişiyi ağırladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iftar-gtbGaziantep Ticaret Borsası, tarihi Şehreküstü konaklarında düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde 3 bin kişiyi ağırladı.

Gaziantep Ticaret Borsası, Ramazan ayında gerçekleştirdiği geleneksel toplu iftar davetlerine bir yenisini daha ekledi. Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılan Şehreküstü Konaklarında gerçekleştirilen iftar yemeğine GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, GTB Meclis Üyeleri ve binlerce kişi katıldı.

İftar yemeği öncesi GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Tiryakioğlu,  Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu ve GTB Meclis Üyeleri, 3 bin kişiye özel olarak hazırlanan kazanlardan vatandaşlara yemek servisi yaparak, onlarla bir süre sohbet ettiler.

Dualar eşliğinde açılan toplu iftar yemeğinin ardından konuşan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, her gün binlerce kişinin büyük bir huzur ve huşu içerisinde orucunu açtığı güzide bir ortamda olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

GTB Şehreküstü Konakları'nda 3 bin kişiyi ağırladı

Özellikle iftarlık yemek dağıtımı sırasında farklı bir halet-i ruhiye ’ye büründüklerini aktaran Tiryakioğlu, ”Böylesi güzel bir organizasyona şahitlik etmek, burada gerek kendi vatandaşlarımızla, gerekse de Suriyeli misafirlerimizle aynı sofrada yer almak insana farklı bir manevi haz yaşatıyor. Türkiye’nin birçok ilini hatta ramazanda dünyanın farklı birçok ülkesini görme şansı buldum. Şehreküstü konaklarında olduğu gibi her gün binlerce kişinin birlikte büyük bir coşku içerisinde  iftar açtığı tek yer  Eyüp Sultan diyebilirim. Bu nedenle, vatandaşlarımızı böylesi güzel bir ortamda buluşturan, ramazanı şerif-i  en güzel şekilde yaşamalarına katkı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayının bütünleştirici gücüne de dikkat çeken Tiryakioğlu, Ramazan ruhunun yılın kalan diğer 11 ayında da aynı güzellikte yaşanmasını temenni etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Şehreküstü konaklarında Ramazan ayı boyunca verilen hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Tahmazoğlu ayrıca GTB Meclis Başkanı Memiş ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Tiryakioğlu’na günün anısına plaket verdi.

gtb-iftar

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB Şehreküstü Konakları’nda 3 bin kişiyi ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin