GTB, TOBB Genel Kuruluna katıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) delegeleri, Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72. Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen genel kuruluna,  İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş,  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın yanı sıra Türkiye’nin 81 ilinden gelen oda ve borsa delegeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Genel Kurula, Gaziantep Ticaret Borsası adına GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tabur, Meclis Üyeleri Ali Alagöz, Veli Çelik, Muzaffer Köse, Mustafa Kara, Orhan Çetin, Ali Özufacık, Mehmet Emin Balyemez, Mehmet Mesut Yediler, Hüseyin Keskin ve Cesim Arslan katıldılar.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Camia olarak Anadolu’nun talepleri ve hayallerinin tercümanı olduk. Bir olduk, iri olduk, diri olduk “ dedi.

Hisarcıklıoğlu,“Odalarımız ve Borsalarımız; hizmet kalitesi Avrupa standartlarına ulaşmış, çağdaş kurumlara dönüştü. Tüm çevre coğrafyamızdaki ülkeler için de rol model haline geldiler. Hedeflere ulaşmak istiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız. Türkiye bir yandan küresel ekonomide rekabet mücadelesi verirken diğer taraftan bu zor coğrafyada ayakta kalmak zorunda. Yol haritamızı belirleyip, her gün bir adım daha ileri gitmek zorundayız” ifadelerinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, Türkiye’ye teknoloji transferi sağlayan, üretimin katma değerini artıracak faaliyetlerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmasının ardından, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhanve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ta   birer konuşma yaptılar.

Komisyonların sunuşlarını yapmasının ardından Genel Kurul, dilek ve temennilerin bölümüyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB, TOBB Genel Kuruluna katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin