GTB’den 2 bin kişiye iftar yemeği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası,Şehreküstü konaklarında düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde yaklaşık iki bin kişiyi ağırladı.
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), her yıl Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile personellerine yönelik düzenlediği iftar yemeği geleneğini bu sene binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılan Şehreküstü konaklarında tertip edilen iftar yemeğine, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, GTB Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar öncesi Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte vatandaşlarla bir süre sohbet eden GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, daha sonra yemek dağıtımı yaptı.
GTB’nin yarım asırdır personel ve üyelerine yönelik iftar yemeği geleneği sürdürdüğünü ifade eden Tiryakioğlu, ” Bu sene geleneksel iftar soframızı Gaziantepli hemşerilerimiz ve Suriyeli misafirlerimizinyoğun bulunduğu olarak bu alanda kurmak istedik. Her gün binlerce kişinin büyük bir huzur ve huşu içerisinde orucunu açtığı böylesi güzel bir ortamda davetlilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duymaktayız ” dedi.
Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en güzelinin toplu ramazan sofralarında hissedildiğine işaret eden Tiryakioğlu, bütünleştirici bir gücü olan Ramazan ruhunun diğer 11 ayda da aynı şekilde yaşanmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.
Tüm davetlilerin yaklaşan Ramazan Bayramını da kutlayan Tiryakioğlu ayrıca, Ramazan süresince her gün binlerce kişinin böylesi tarihi bir doku içerisinde iftarını yapmasına olanak sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu’na da teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB’den 2 bin kişiye iftar yemeği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin