GTB’den 60 kişilik heyetle Dubai çıkarması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Dubai’de düzenlenen ‘GULFOOD 2017 Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na 60 girişimci üyesiyle birlikte katılım gösterdi. GTB heyeti, fuar süresince Dubai’de gerçekleştirilecek olan ekonomik işbirliği toplantılarına katılarak, pazar araştırmalarında bulunacak.

 Dünya’nın en prestijli fuarları arasında gösterilen ‘GULFOOD 2017 Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’, Ortadoğu’nun alış veriş başkenti Dubai’de kapılarını ziyaretçilerine açtı. 87 farklı ülkeden binlerce gıda markasının stant kurduğu fuar 02 Mart 2017 tarihine kadar açık kalacak.

Küresel gıda endüstrisinin en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen GULFOOD fuarına, Gaziantep Ticaret Borsası 60 kişiden oluşan kalabalık bir iş heyeti ile katılım sağladı.

KOSGEB ve Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Baharat ve Bulgur-Bakliyat sektör grubu UR-GE projeleriyle DUBAİ’de düzenlenen fuar ve iş gezisine katılan GTB üyeleri, DUBAİ Ticaret Odası ve Türkiye İş Konseyi’nin düzenleyeceği ekonomik işbirliği toplantılarına da iştirak edecek.

GTB’den 60 kişilik heyetle Dubai çıkarması

Fuarın ilk günü dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen gıda üreticileri ile de görüşmeler gerçekleştiren GTB heyeti ayrıca GULFOOD 2017 Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarında” stant açan Gaziantepli firmaları da ziyaret ettiler.

Dubai’de düzenlenen gıda fuarının yeni hedef pazarlara kısa yoldan ulaşma açısından büyük ehemmiyet taşıdığını belirten GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, “ Hedef kitleler üzerinde güçlü bir etki oluşturması ve ticarette kalıcı bağlar kurmaya olanak sağlamasından dolayı GULFOOD fuarı üyelerimiz adına son derece verimli geçmekte” dedi.

Dubai GULFOOD 2017  fuarına, Baharat ve Bulgur-Bakliyat sektör grubu UR-GE projelerinde yer alan 32,  KOSGEB yurt dışı iş gezisi desteği kapsamında da  28 üyelerinin katıldığını vurgulayan Tiryakioğlu, DUBAİ’de Türk İş Konseyi’nin ve Dubai Ticaret Odası’nın gerçekleştireceği toplantılara da iştirak edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB’den 60 kişilik heyetle Dubai çıkarması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin