GTB’DEN ÇAMAŞIR MAKİNESİ YARDIMI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTB'DEN ÇAMAŞIR MAKİNESİ YARDIMIGaziantep Ticaret Borsası, Öncüpınar Konaklama tesislerinde barınan Suriyeli mülteciler için 36adet çamaşır makinesi bağışında bulundu.

Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilere Gaziantep Ticaret Borsası  (GTB) yardım eli uzattı.

Kilis Öncüpınar Konaklama tesislerinde ikamet eden ve hijyenikolmayan ortamlarda da kıyafetlerini yıkamak zorunda kalan Suriyeli ailelerin çamaşır makinesi yardım talebi GTB tarafından karşılandı.

GTB meclisinin aldığı kararla satın alınan 36 adet 8 kilogram yıkama kapasitesine sahip çamaşır makinesi kamyona yüklenerek GTB görevlilerinin gözetiminde mültecilerin yaşadığı kampa götürüldü.Kamp içerisinde özel oluşturulan çamaşır odalarına montaj işlemi yapılan 36 adet çamaşır makinesi Suriyeli ailelerin kullanımına sunuldu.

Günlük kıyafetlerini kamp içerisinde yeterli sayıda makine olmamasından dolayı çoğunlukla ellerinde yıkamak zorunda kaldıklarını belirten mülteciler, GTB’nin bu anlamlı yardımıyla çifte bayram yaşadıklarını ifade ettiler.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise gerçekleştirilen yardımla ilgili yaptığı açıklamada,  kamplarda barınan mültecilerin zaruri ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmeleri için sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde böyle bir bağışta bulunduklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB’DEN ÇAMAŞIR MAKİNESİ YARDIMI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin